15.8 C
Pals
Dilluns, 21 Octubre 2019
  • Notícies

Fa tres mesos que el contracte d’aparcament de Palamós està parat

L'empresa que s'encarregava abans del servei ha denunciat que el guanyador d'aquest any ha presentat una oferta que està sota el preu de sortida

El més llegit

El Club de Hoquei de Palafrugell mostra el seu rebuig a la sentència

Cap dels dos clubs, ni el Palafrugell ni el Taradell, van jugar el primer minut de partit

Gairebé 1.000 participants a la 1a Cursa de la Dona de Palamós

Èxit d'aquesta primera convocatòria, que destinarà els beneficis de les inscripcions a la Fundació Oncolliga

Detingut a Palafrugell amb 7 quilograms de marihuana

El detingut està sent investigat per tràfic de drogues

Arriba la 1a Cursa de la dona a Palamós

Els beneficis de les inscripcions aniran a la Fundació Oncolliga, que ofereix suport psicosocial a persones amb càncer i els seus familiars

Tanquen el Passeig Marítim i diversos carrers de Platja d’Aro per risc d’inundació

Es tanca i es prohibeix accedit al Passeig Marítim, als camins de ronda i a les cales de la façana marítima

Encara no s’ha fet efectiu el nou contracte d’estacionament de vehicles en zones de control horari a Palamós. El motiu és que una de les empreses que va participar al concurs públic per la gestió d’aquest servei, fa tres mesos, ha denunciat que l’empresa adjudicatària del servei va fer una oferta temerària a la baixa.

Es va atribuir el servei a l’empresa Opciones Viales S.L. amb una oferta de 656.000 euros, mentre el preu de sortida era de 780.100 euros. Més de 100.000 euros inferior. Doncs, el contracte que va sortir a licitació determina que l’Ajuntament de Palamós paga el preu d’adjudicació a la concessionària i, a canvi, es queda amb el benefici recaptat pel servei.

Per la seva part, l’empresa guanyadora assumeix els continguts de la nova ordenança reguladora de les zones d’estacionament amb horari limitat. Les quals, comptaran amb una nova categoria, que se situarà a l’Arbreda: la zona vermella.

El contracte no només regula les places d’estacionament del municipi en zona blava i en zona verda, sinó també, en zona vermella. Una nova qualificació. En conjunt són més d’un miler de places d’aparcament tarifat amb horari limitat: 288 places de zona blava, més de 730 de zona verda i unes 208 de zona vermella.

Ara, l’Ajuntament està estudiant la reclamació que ha fet l’empresa Giropark, que ja havia gestionat el contracte anterior, però encara no hi ha data per a la resolució.

Últimes notícies

La marca de territori Empordà, en marxa a partir del novembre

Aquesta tardor, la marca de territori Empordà començarà a desplegar-se per l'Alt i Baix Empordà. L'acte oficial està previst pel proper 14 de novembre a Torroella de Montgrí

Tanquen el Passeig Marítim i diversos carrers de Platja d’Aro per risc d’inundació

Es tanca i es prohibeix accedit al Passeig Marítim, als camins de ronda i a les cales de la façana marítima

Oberta la convocatòria del Premi Indilletres per a editorials de l’any 2020

El festival es celebrarà el primer cap de setmana de juny però ja s'ha obert la convocatòria per poder presentar-se al Premi Indilletres

Begur transforma la parcel·la del carrer Sant Pere en un espai verd

Aquest mes d’octubre han començat els treballs d’urbanització de la parcel·la sense pavimentar ubicada entre els carrers Sant Pere i Santa Teresa de Begur. L’espai, que fins ara actuava com a zona d’aparcament per a vehicles, està sent sotmès a diverses tasques d’arranjament que permetran transformar aquest emplaçament en un nou espai verd multifuncional.

Supermatí 21-10-2019

Escolta aquí l'informatiu d'aquest dilluns

Més notícies