15.3 C
Pals
Dijous, 30 novembre 2023
- Publicitat -

Fa tres mesos que el contracte d’aparcament de Palamós està parat

L'empresa que s'encarregava abans del servei ha denunciat que el guanyador d'aquest any ha presentat una oferta que està sota el preu de sortida

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Encara no s’ha fet efectiu el nou contracte d’estacionament de vehicles en zones de control horari a Palamós. El motiu és que una de les empreses que va participar al concurs públic per la gestió d’aquest servei, fa tres mesos, ha denunciat que l’empresa adjudicatària del servei va fer una oferta temerària a la baixa.

Es va atribuir el servei a l’empresa Opciones Viales S.L. amb una oferta de 656.000 euros, mentre el preu de sortida era de 780.100 euros. Més de 100.000 euros inferior. Doncs, el contracte que va sortir a licitació determina que l’Ajuntament de Palamós paga el preu d’adjudicació a la concessionària i, a canvi, es queda amb el benefici recaptat pel servei.

Per la seva part, l’empresa guanyadora assumeix els continguts de la nova ordenança reguladora de les zones d’estacionament amb horari limitat. Les quals, comptaran amb una nova categoria, que se situarà a l’Arbreda: la zona vermella.

El contracte no només regula les places d’estacionament del municipi en zona blava i en zona verda, sinó també, en zona vermella. Una nova qualificació. En conjunt són més d’un miler de places d’aparcament tarifat amb horari limitat: 288 places de zona blava, més de 730 de zona verda i unes 208 de zona vermella.

Ara, l’Ajuntament està estudiant la reclamació que ha fet l’empresa Giropark, que ja havia gestionat el contracte anterior, però encara no hi ha data per a la resolució.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

El Museu de la Pesca impulsa una jornada per conèixer els usos de l’hidrogen com energia per descarbonitzar els sectors nàutic i pesquers

Unes 50 persones, professionals dels sectors nàutics i pesquers del municipi i de la Costa Brava, varen assistir a la jornada.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -