11.5 C
Pals
Dimarts, 5 març 2024
- Publicitat -

La Policia Local de Palamós celebra la festa patronal

Maria Puig ha afirmat que el cos municipal incorporarà noves places d’agent

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

La Policia Local de Palamós ha celebrat la seva festa patronal de Sant Miquel. Els actes s’han iniciat a les 11 del matí davant l’edifici del Museu de la Pesca, al moll pesquer, amb una parada en formació dels agents del cos i alguns dels seus vehicles.

Aquest any, la jornada festiva ha comptat amb la presència de regidors municipals i de representants d’altres cossos de seguretat, com l’alcalde de Palamós, Lluís Puig i el regidor de Mobilitat, Seguretat, Via Pública i Protecció Civil, Alfons Bartolomé. També, altres representants del consistori palamosí, d’entitats del municipi, i de comandaments de les policies locals del territori: Mossos d’Esquadra, Guàrdia Civil, el Cos Nacional de Policia, Bombers de la Generalitat, Salvament Marítim i Protecció Civil.

L’acte ha estat iniciat per l’alcalde i el regidor de l’àrea a la plantilla de la Policia Local de Palamós en formació davant el Museu de la Pesca. Tot seguit, la comitiva s’ha desplaçat fins a l’equipament cultural de l’Espai del Peix, al port pesquer, on l’acte ha continuat amb una recepció oficial als agents del cos i als assistents a aquesta celebració.

L’acte de recepció ha estat encapçalat pels parlaments de les autoritats. Posteriorment, s’ha realitzat el lliurament de reconeixements a agents locals, com també dels diversos cossos de seguretat i a particulars per serveis relacionats amb el municipi.

Finalment, la celebració ha finalitzat amb un refrigeri per a tots els assistents.

Policia Local de Palamós

En l’acte d’avui, s’ha presentat el parc mòbil del cos, amb alguns dels nous vehicles que incorpora i que estaven exposats al port, davant del Museu de la Pesca. Actualment, el cos està format actualment per: 1 inspector, 1 sots inspector, 3 sergents, 6 caporals, 31 agents i 2 administratius.

També, l’inspector en cap de la Policia Local de Palamós, Josep de Monteys, ha comentat els nous reptes que afronta la plantilla després de la pandèmia a Ràdio Palamós.

Noves places al cos policial

La regidora de Recursos Humans de l’Ajuntament de Palamós, Maria Puig (ERC), ha anunciat que durant el mes de setembre han iniciat el procés per a contractar 4 agents nous a la Policia Local. També, per cobrir una plaça de sergent i una de caporal, però en aquest cas per promoció interna, és a dir, un agent ascendirà a caporal, i un dels caporals a sergent.

Puig afirma, segons ha avançat Ràdio Palamós, que les noves places laborals compleixen les previsions del darrer pressupost municipal i, en primer lloc, han aprovat les bases dels corresponents concursos.  En si, 3 agents entraran a través d’un concurs d’oposició lliure i el quart arribarà per un procediment de mobilitat horitzontal.

Un cop acabat el procediment, la Policia Local de Palamós guanyarà una plaça en la plantilla que hi havia fins ara perquè estarà formada per un inspector en cap, un sotsinspector, 3 sergents, 6 caporals i 31 agents. A més, l’any que ve hi ha la previsió de convocar 2 places més de caporal, una de nova i una altra per cobrir una vacant per jubilació.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

L’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà vol reduir el dèficit de la Residència Geriàtrica Zoilo Feliu

Durant el mes de febrer passat, l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà va organitzar una trobada amb les famílies dels...
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -