12.6 C
Pals
Dilluns, 5 desembre 2022
- Publicitat -

Fetus: “A ‘La serra dels perduts’ seguim amb els romanços i les cançons de taverna passades pel nostre sedàs”

El grup empordanès Fetus acaba de publicar el seu nou disc anomenat “La serra dels perduts”. Un àlbum en què conserven la influència dels romanços de Jaume Arnella, a qui van homenatjar i versionar en el seu anterior treball. Avui al Supermatí n’hem parlat amb Adrià Cortadellas, cantant i guitarrista del grup.

Cortadellas, membre de Fetus juntament amb Telm Terradas (baix) i Adrià Jiménez (bateria), explica que a “La serra dels perduts” han volgut continuar el camí que van començar amb el seu tercer disc. És per això que el grup ha seguit explorant “la línia dels romanços i les cançons de taverna” amb un estil propi.

Adrià Cortadellas recorda com, després de descobrir la figura i la música de Jaume Arnella, se’ls van “obrir nous horitzons”, malgrat ser originàriament un grup d’un estil molt diferent com és el punk-rock.

Amb aquest disc, el grup bisbalenc també explica històries i llegendes populars del territori. Amb “La sega”, per exemple, recuperen un poeta oblidat de la Bisbal. “Estem arrelats, i per això parlem d’històries de la zona i de tot el territori”, explica Cortadellas.

Després de la publicació d’aquest quart disc, el grup té molts concerts per davant arreu de Catalunya. El 23 de desembre tocaran a casa, al Teatre Mundial de la Bisbal d’Empordà.

Et pot interessar:

La serra dels perduts

Temps de lectura: < 1 minut

Més àudios