17.8 C
Pals
Divendres, 29 setembre 2023
- Publicitat -

Finalitzen els treballs de millora dels aparcaments de Llafranc, Tamariu i Calella de Palafrugell

L’Àrea de Serveis Municipals ha realitzat tasques de manteniment per a la millora d’unes 200 places d’estacionament a Palafrugell

Temps de lectura: < 1 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Aquest proper cap de setmana ja es podrà accedir de manera més pràctica i segura a tres dels aparcaments públics i gratuïts que hi ha als nuclis de Calella de Palafrugell, Llafranc i Tamariu.

Des de l’Àrea de Serveis Municipals de Palafrugell, s’han realitzat els treballs de desbrossament i millora dels aparcaments situats al carrer Ciceró de Llafranc, al carrer Lloret de Calella de Palafrugell i al carrer de l’Equador de Tamariu. Aquestes tasques estaven programades perquè quan comenci la temporada d’estiu es puguin oferir places d’aparcament que millorin la mobilitat i l’accessibilitat a la via pública durant els mesos on el trànsit de vehicles es multiplica considerablement.

A partir d’ara hi haurà disponibles 75 places al carrer Ciceró de Llafranc, 30 places al carrer Lloret de Calella de Palafrugell, i 70 places al carrer de l’Equador de Tamariu. En total són quasi 200 places.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Bizarrap/Bizapop anuncia la sessió 57 en un extens vídeo

Aquesta mateixa setmana Bizarrap canviava el seu nom d’Instagram pel de Bizapop, fet que feia entreveure que ben aviat arribaria una nova cançó, que semblava que podria ser amb algun/a artista pop. Ara s’ha confirmat que el 4 d’octubre arribarà la sessió 57, tot i que de moment es manté el misteri de qui serà
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -