20.6 C
Pals
Dijous, 26 maig 2022
- Publicitat -

Foo Fighters celebraran 25 anys amb un concert a València

[rt_reading_time label="Temps de lectura:" postfix="minuts" postfix_singular="minut"]
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Foo Fighters compleixen 25 anys i ho celebraran amb magnificència en l’espectacular recinte de la Ciutat de les Arts i les Ciències. La banda liderada per Dave Grohl repassarà els grans èxits de la seva carrera el proper divendres 19 de juny a València en la que serà la seva única visita al l’estat espanyol aquest any. S’encarregaran d’inaugurar la nit Yungblud, una de les grans promeses del pop / rock britànic i el projecte lo-fi Honeyblood.

La venda general s’obrirà demà dimarts a les 10h en els punts de venda oficials d’aquest concert: www.livenation.es i Ticketmaster.es (+ xarxa Ticketmaster).

La prevenda per a fans de Foo Fighters començarà avui dilluns a les 16h. D’altra banda, les persones registrades a www.livenation.es tindran accés a una prevenda que estarà disponible des d’avui dilluns a les 17h. Les entrades costaran a partir de 75 euros.

L’entrada Foo Fighters celebraran 25 anys amb un concert a València ha aparegut primer a Primera Fila.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

El Baix Empordà planifica la temporada de prevenció d’incendis forestals

Davant l'elevat risc d'incendi previst per aquest estiu, representants del Consell Comarcal del Baix Empordà, dels municipis de la comarca i dels cossos d'emergència s'han trobat per tractar la prevenció d'incendis.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -