14.6 C
Pals
Dimarts, 21 setembre 2021
- Publicitat -

El carrer Germans Ferrer tindrà un sol carril de circulació durant un mes

Els motius d'aquesta afectació viària són les obres per augmentar la capacitat hidràulica de la xarxa pluvial dels carrers

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

El carrer Germans Ferrer de la Bisbal d’Empordà tindrà un únic carril de circulació durant un mes a causa de les obres per augmentar la capacitat hidràulica de la xarxa pluvial. Les actuacions s’estan duent a terme als carrers Pedró i Germans Ferrer i es preveu que finalitzin el 18 de desembre. 

L’objectiu de les obres és donar resposta a les inundacions produïdes en aquest àmbit, a causa de la insuficiència de les actuals canonades. S’implantarà un nou col·lector de desguàs d’aigües pluvials en els carrers indicats, així com en la formació de nous embornals de gran capacitat. El projecte també preveu la reposició de les voreres i de la calçada en aquelles parts afectades per les obres.

Com que les feines s’han de desenvolupar a la calçada del carrer, s’ocuparà un dels carrils de circulació dels vehicles, fent que només en quedi un amb pas alternatiu de vehicles regulat mitjançant un semàfor provisional. Des del consistori es va avisar als veïns i veïnes que són de la zona que tinguessin en compte que les entrades dels vehicles quedaran tallades fins el 18 de desembre.

Aquestes obres corresponen al projecte d’augmentar la capacitat hidràulica de la xarxa pluvial dels carrers Pedró i Germans, i afecta directament als carrers Pedró, Germans Ferrer, plaça de la Sardana, passatge de la Pau i, en part, a l’interior d’una finca del carrer de Pedró.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Siderland es presenten amb “Totes les nits del món”

Totes les nits del món és el primer disc de Siderland. El trio barceloní presenta 10 cançons que exploren l’eufòria, les ànsies de festa, la soledat i la fi de la joventut a través del fil conductor de la nit. 10 temes autoproduïts i mesclats a Los Angeles per Jeff Sojka (guanyador d’un Grammy) on…
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -