El passat divendres 05 de maig, es va inaugurar la vint-i-novena edició del Menú de la Gamba, una proposta gastronòmica històrica que va néixer als restaurants de Palamós, Calonge i Sant Antoni l’any 1994.
L’Associació de Restaurants de la Badia “El Plat Blau” organitza aquest menú popular i de qualitat en col·laboració amb diferents administracions locals i regionals. Enguany, el menú s’amplia a nou restaurants, enfront dels quatre que hi van participar l’any passat. Fins al 2 de juliol, els restaurants Costa Brava, El Racó de Torre Valentina, Guillermu, Hº Restaurant de l’Hostal Olga, Kubansky, La Jovita per Esteve G.V, Nautilus, Refugi de Pescadors i Valentina oferiran als clients torrades amb tomata i anxoves, gamba mitjana fresca de Palamós (200 gr.), fideus rossejats amb allioli, postres, vi Inspirador i cafè per un preu de 48€.
Aquesta proposta gastronòmica és una de les dues que organitza l’Associació de Restaurants de la Badia al llarg de l’any amb l’objectiu d’oferir menús amb productes locals de qualitat i a preus ajustats. L’altra campanya gastronòmica que ofereixen és el Menú de l’Escamarlà, que es pot tastar de novembre a desembre.
Els esdeveniments compten amb la col·laboració de l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni, el Consell Comarcal del Baix Empordà, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona i Perelada Vins i Caves.