22.7 C
Pals
Dimecres, 27 setembre 2023
- Publicitat -

La Bisbal consultarà als seus ciutadans quina ha de ser la nova polèmica pel 2019

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

La política municipal valora la importància que tenen les consultes ciutadanes i els diferents ajuntaments de l’Empordà sotmeten a votació diferents propostes. Pressupostos participatius, noms de carrers i ara la Bisbal d’Empordà estrena una nova modalitat de consulta popular: La nova polèmica municipal per al 2019.

Conscients que, assumptes com la biblioteca comarcal, la concessió del servei d’aigua amb Sorea, les noves superfícies comercials, el nou pavelló poliesportiu… ja fa massa temps que són en boca de tothom i per tant, ja acusen cert desgast, tot i que no s’hagin solucionat, el consistori de la capital ha decidit preguntar a la ciutadania quina és la polèmica que volen posar de moda el proper 2019?

Per fer-ho, l’Ajuntament obligarà als ciutadans a assistir a un mínim de dos plens municipals (consideren que serà suficient per fer-se una idea). Una vegada fet això, els bisbalencs i bisbalenques podran accedir al web www.platspelcaplaBisbal2019.cat i proposar un màxim de 5 temes. Un sistema d’intel·ligència artificial desenvolupat per la geganta Rigoberta triarà quines són les polèmiques més esmentades i en farà la llista que després serà sotmesa a votació.

La proposta més votada es farà pública en el tercer plè de l’any i tindrà l’honor d’estar en boca de tots els bisbalencs i bisbalenques durant diversos anys, sense que es pugui resoldre del tot.

A més, l’associació de ceramistes farà una edició de 24 plats per tal que els diferents edils municipals se’ls puguin tirar pel cap (suposem que en sentit metafòric) a cada plè municipal. Salvador Figueras, president de l’Associació d’Empresaris Artesans Ceramistes de la Bisbal, confia que el ressò que generarà aquesta notícia, contribuïrà a impulsar el sector de la ceràmica local.

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Josep Vallverdú, fill adoptiu dels ganxons

El proper divendres Sant Feliu de Guíxols retrà homenatge i distingirà com a fill adoptiu Josep Vallverdú i Aixalà. Aquest...
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

Altres notícies

- Publicitat -