11.1 C
Pals
Dimarts, 28 novembre 2023
- Publicitat -

La càmera del Passeig de Llafranc començarà a denunciar el vehicles sense autorització a partir del dilluns

Durant el període de prova de tres mesos, ha enregistrat 2.345 matricules

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Tots aquells vehicles que accedeixin al Passeig de Llafranc a partir del dia 15 d’octubre, seran denunciats. I és que, la càmera que es va situar al carrer, tot just a l’alçada de l’hotel Terramar, deixarà enrere el període de prova. Només hi podran circular els vehicles autoritzats.

La càmera, que controla les matricules, es va incorporar durant la reforma del Passeig amb l’objectiu de controlar l’accés i l’estacionament de vehicles. En concret, vigila la vorera remontable del costat edificat, del costat del mar. En tres mesos, des de l’1 de juliol al 5 d’octubre, la càmera ha estat operativa en mode de proves i ha detectat 2.345 vehicles que han accedit al carrer sense autorització.

Des de l’Ajuntament, han destacat que l’autorització per poder circular pel carrer, fins la Plaça de Promonitori, s’haurà de sol·licitar a través de la seva pàgina web. En principi però, només hi accediran veïns/es i propietaris/es dels establiments situats a la zona per garantir una descongestió del trànsit al Passeig.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Dimarts fresc i bàsicament asolellat

Dimarts que no ens portarà gaire notícies meteorològiques. Ahir a la tarda ens va acabar de passar una cua de front i pot ser el que sigui una més noticiable d’avui. Només tindrem algun núvol residual, però bàsicament tindrem un dia bastant asolellat.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -