10 C
Pals
Dimecres, 1 desembre 2021
- Publicitat -

La nova edició de la Mostra de Teatre amateur de Corçà aposta per la comèdia

Seran tres caps de setmana consecutius que aniran desfilant per l’escenari un total de tres companyies de les Comarques Gironines.

Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
spot_img

Corçà continua la seva ferma aposta pel teatre amateur i aquest novembre la Sala Municipal acull la setena edició de la Mostra de Teatre Amateur de Corçà. Seran tres caps de setmana consecutius que aniran desfilant per l’escenari un total de tres companyies de les Comarques Gironines. La Laguna Teatre de Sils, el Grup de Teatre de Viladrau i la Companyia Teatre Centre d’Arbúcies tornaran a posar de manifest que teatre amateur i de qualitat poden anar de la mà. I enguany no hi faltaran les rialles, ja que el gènere que configura l’eix temàtic del cicle teatral és d’allò més clara: la comèdia.

La VII Mostra de Teatre Amateur de Corçà arrenca aquest divendres 12 de novembre, a les 20 h, amb ‘El florido pensil’ de la Laguna Teatre de Sils: una paròdia de l’escola franquista que explica humorísticament l’absurd d’un sistema educatiu i autoritari que ha marcat a tota una generació d’aquest país. Continuarà el dissabte 20 de novembre, a les 18 h, amb ‘La trampa’ del Grup de Teatre de Viladrau: una comèdia policial que gira al voltant de la suplantació d’identitat, combinant intensitat de l’engranatge de l’intriga amb pinzellades humorístiques. I el cicle culminarà el divendres 26 de novembre a les 20 h amb la Companyia Teatre Centre d’Arbúcies, que representarà

‘Enigmàtic’, una comèdia policíaca que fa paròdia de les obres de misteri, partint d’un assassinat en estranyes condicions i dos personatges imprescindibles en les obres de suspens: el detectiu i el majordom.

Les entrades tenen un cost de 5 euros per funció, alhora que es pot adquirir un abonament per als tres espectacles per 10 euros.

Teatre amateur i de qualitat

Mainada, jubilats, estudiants, professors, carnissers, peixateres, floristes, advocats, mestres, paletes, mecànics, infermeres i un llarguíssim etcètera de gent diversa. Furguen a les seves agendes i fan l’impossible per trobar forats per fructificar la seva passió, poder coincidir amb la resta dels companys i companyes i poder assajar, durant mesos, abans d’estrenar noves obres. No són professionals i tampoc se n’amaguen. Si bé la categoria ‘amateur’ pot indicar que només sigui un hobby, això no vol dir que no tinguin talent, ni tampoc que un dia aquesta afició vagi un pas més enllà. Malgrat la tendència més habitual era que aquestes obres només es representessin una o dues vegades, això segueix canviant i la frontera entre amateur i professional cada cop és més fina.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Tot a punt per la 4a edició de l’Indilletres

La fira se celebra aquest cap de setmana, els dies 4 i 5 de desembre, al pavelló firal de la Bisbal d'Empordà. Dolors Figueres, una de les promotores de l'Indilletres, ha passat pel Supermatí de Ràdio Capital i ha recordat que l'edició d'enguany comptarà, entre d'altres, amb Quim Torra.
- Publicitat -spot_img

Altres notícies

- Publicitat -