28.7 C
Pals
Divendres, 27 maig 2022
- Publicitat -

Més d’una 30 de nens ja han rebut la felicitació de la Policia Local de Palafrugell durant el confinament

Més de 40 famílies ho han sol·licitat. Fins aquesta setmana, la Policia ha visitat més de 30 nens i nenes, i en té programades 12 visites més

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
[rt_reading_time label="Temps de lectura:" postfix="minuts" postfix_singular="minut"]
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

La iniciativa de la Policia Local de Palafrugell de felicitar als infants menors de 10 anys en el dia del seu aniversari mentre duri el confinament pel coronavirus al Baix Empordà, està sent “tot un èxit” com ha explicat l’Ajuntament en un comunicat. Més de 40 famílies ho han sol·licitat. Fins aquesta setmana, la Policia ha visitat més de 30 nens i nenes, i en té programades 12 visites més.

D’aquesta manera, una patrulla de la Policia Local de Palafrugell s’apropa fins el domicili del nen o nena i li fa entrega d’un carnet molt especial. Es tracta d’un document que acredita l’infant com a agent de policia a casa seva per tenir cura dels grans i assegurar-se que no surten de casa i es respecta el confinament. Una iniciativa que la Policia Local de Palamós també s’hi va sumar.

Fa poc, l’alcalde de Palafrugell Josep Piferrer els va dirigir un ban en el que els donava les gràcies per la seva actitud i valentia i els informava del permís especial que han rebut el “Ratolinet Pérez” i “L’angelet de les dents” per entrar a aquelles cases on visquin els infants als quals els caigui alguna dent.

Els pares que ho desitgin encara poden sol·licitar la visita de la Policia Local si el seu fill o filla fa anys (fins a 10) mentre duri el confinament. Per poder rebre aquesta felicitació poden escriure, com a mínim 48 hores abans del dia de l’aniversari, un missatge directe a l’Ajuntament a través de les seves xarxes socials indicant el nom del nen/a, l’edat (màxim 10 anys), la data de naixement i un telèfon de contacte.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

SOS Costa Brava s’oposa al nou projecte d’edificació d’Aigua Xelida i demana que es modifiqui el POUM de Palafrugell

L'entitat ecologista carrega contra l'Ajuntament per no haver sancionat la promotora que va tallar pins sense permís
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -