20.3 C
Pals
Diumenge, 1 agost 2021
- Publicitat -

La Unitat d’Infància de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro ofereix activitats extraescolars mantenint els grups bombolla

Les activitats substitueixen les previstes per la Casa Lila i el Casal Prejúnior

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

La Unitat d’Infància de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro-S’agaró ofereix des de dilluns 16 de setembre les activitats extraescolars previstes inicialment per la Casa Lila i el Casal Prejúnior a les instal·lacions de les tres escoles de Primària del municipi: Vall d’Aro, Els Estanys i Fanals d’Aro, tot mantenint els grups bombolla. La proposta durarà fins que s’acabin les mesures preses el 29 d’octubre.

Cada grup podrà assistir un dia o dos a la setmana, de 15.45 a 18.15h. Es realitzaran activitats a l’exterior com ara jocs, tallers o contes. També hi haurà un espai de deures.

Per una banda hi podran participar els alumnes ja inscrits a la Casa Lila i al Casal Prejúnior. D’altra banda, hi ha  inscripcions per a les places vacants del 17 al 20 de novembre. El cost serà de 10 euros per dia. Les places són limitades i cal un mínim de participants per cada grup.

Les inscripcions s’han de realitzar a la Casa Lila de Platja d’Aro de forma presencial amb cita prèvia (T 972 825 605 o [email protected]) o el línia al web de l’Ajuntament. És necessària un còpia de la targeta sanitària de l’alumne i la documentació requerida que podeu trobar a http://ciutada.platjadaro.com/informacio/pdf/InscripcioTardaLila.pdf)

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Estudi per valorar l’impacte de la nàutica recreativa a les Illes Medes i a la Costa del Montgrí

L'objectiu és valorar l’impacte que la Nàutica recreativa, té a la Reserva Natural Marina de les Illes Medes i la Costa del Montgrí i més especialment a les praderies protegides de Posidònia que habiten a la nostra costa
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -