19.3 C
Pals
Dijous, 23 setembre 2021
- Publicitat -

L’agenda del cap de setmana – 16-12-2016

David Parreño Mont
Productor i redactor de Ràdio Capital de l’Empordà.
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img

Començarem parlant del concert de Nadal que l’Escola Municipal de Música de Torroella farà aquest diumenge a les 5 de la tarda. Serà a l’Espai Ter i porta per títol “Blanc”. La Principal de la Bisbal també fa el seu concert el diumenge, a les 12 del migdia a La Gorga de Palamós.

Ara que arriba el Nadal, el recinte gòtic de Pals serà l’escenari del pessebre vivent aquest diumenge. També el podreu veure el dia de Nadal, per Sant Esteve i el Cap d’Any. I un altre pessebre vivent ben famós és el de Castell d’Aro, que diuen que és el més antic de Catalunya, i que també es pot veure a partir d’aquest diumenge, el 25 i 26 de desembre, i l’1 i el 6 de gener.

I també per Nadal tenim Els Pastorets. Aquest cap de setmana ja tenim algunes actuacions, com els de la Bisbal al Teatre Mundial aquest diumenge a les 6 de la tarda, o els de Santa Cristina d’Aro a l’Espai Ridaura aquest dissabte a les 7 del vespre.

A Palafrugell ja han obert les obertes de la pista de gel a La Bòbila i aquest dissabte si hi aneu a les 4 de la tarda podreu veure el Club de Patinatge artístic fent-hi una exhibició de patinatge sobre gel.

I a la plaça del Castell de la Bisbal també tenim la Fira Dolça al llarg de tot aquest diumenge, on es vendran pastissos i dolços. Cap allà a 3/4 d’11 podreu assistir a un taller de pastisseria. I a les 12 del migdia, audició de sardanes amb la cobla Bisbal Jove.

Pel que fa al teatre, a Palamós, aquest dissabte i diumenge la companyia amateur Els Cosinets porta l’obra Amics o animals. L’obra comença explicant la història de vuits amics que es reuneixen per donar una sorpresa a una amiga seva que fa tres mesos que no veuen perquè ha estat ingressada en un psiquiàtric. I al Teatre de Palafrugell, us proposem un concert del quartet Cosmos, que ens porten les Joventuts Musicals aquest dissabte a les 9 del vespre.

I acabarem amb la Judit Neddermann que aquest dissabte a les 10 de la nit la tenim a l’Auditori dels Caputxins de Figueres en la primera edició del Cicle de Cançó d’Autor. Ens consta que alguns membres de l’equip de la ràdio són fans de la Judit Neddermann, que aquest dissabte al costat de Cris Juanico.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Palamós crea una taula interreligiosa

La seva finalitat és aconseguir crear un espai de trobada entre les diferents comunitats religioses de Palamós perquè puguin intercanviar dubtes, problemes i coneixements d’interès
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -