10.9 C
Pals
Dijous, 25 febrer 2021

L’Ajuntament de Palafrugell realitza millores a l’aparcament del barri del Pi Verd

Les tasques han consistit en anivellar, aplanar i compactar la zona d’aparcament que es troba situada davant el centre escolar

El més llegit

Calonge i Sant Antoni no tindran policia local durant la nit davant les protestes

L’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni ha decidit deixar al descobert el servei durant les nits de la Policia Local i només cobrir els torns de dia davant le protestes de la setmana passada, segons ha informat el Diari de Girona.

El turisme britànic podrà tornar a la Costa Brava aquest estiu, segons Boris Johnson

Des del Grup Costa Brava Centre reben la notícia satisfactòriament, però reclamen que necessiten que la informació els arribi abans i l'obertura de fronteres, tan nacionals com internacionals.

El CSIF demanda l’ajuntament de St. Feliu de Guíxols

La Central Sindical Independent i de Funcionaris ha actuat per defensar un funcionari a qui no se li reconeix la tasca de suplència

Pescadors i científics aposten per tancar la pesca en 175 km2 del litoral gironí

Després de mesos de treball dels investigadors de l'ICATMAR amb els representants de les confraries de pescadors catalanes i les seves federacions, s’ha arribat a un consens per protegir totes les espècies de fons d’un total de 18 àrees del litoral català que en total representen més de 400 quilòmetres quadrats.
Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -

L’Ajuntament de Palafrugell ha realitzat tasques de millora a l’aparcament que es troba situat davant l’escola Pi Verd.

Durant la setmana passada es va procedir a aplanar i anivellar el terreny, a part de tapat els diferents forats que hi havia. Així, s’ha condicionat un aparcament molt utilitzat. Aquesta actuació s’ha dut a terme perquè la zona d’aparcament no és asfaltada, és de terra compacta.

D’aquesta manera s’ha adequat una gran bossa de places d’aparcament que utilitzen freqüentment els usuaris del centre d’ensenyament que es troba just al costat, la gent que porta a passejar els seus gossos a l’equipament destinat a aquests animals de companyia i també els veïns d’aquest barri palafrugellenc.

- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

El Consell Comarcal impulsa nous convenis d’arquitectura pels ajuntaments més petits

Aquest nou servei dona cobertura a aquells consistoris que, per la seva petita dimensió, no disposen d’oficines tècniques pròpies.

Altres notícies