15.1 C
Pals
Dijous, 29 febrer 2024
- Publicitat -

L’Ajuntament d’Ullà tanca vuit dies per reformes

Es faran reformes a la planta baixa per ampliar l'atenció als veïns i veïnes

Pedro Ruiz Claveria
Pedro Ruiz Claveriahttps://contrastirigor.wordpress.com
Sóc de Calonge. Redactor a Ràdio Capital de l'Empordà.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Des d’avui i fins al 31 d’agost, l’Ajuntament d’Ullà tanca les seves portes perquè s’estan realitzant reformes amb la intenció de millorar l’equipament. S’està duent a terme una reforma de la planta baixa per tal de poder fer realitat una nova organització administrativa que busca potenciar l’atenció i la comunicació amb els veïns i veïnes del municipi.

El pressupost d’aquestes obres s’aproxima als 15.000 euros i que consistirà en una ampliació de la zona dels treballadors del consistori que hi ha entre l’oficina i el lavabo, de manera que es crearan dos nous espais, més enllà de la zona amb taulell que hi ha actualment per atendre als veïns.

Una gran reforma que es va fer a l’edifici va ser l’any 2001, quan es va millorar la planta baixa i la primera i van crear la segona, que actualment és la Sala de Plens.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Tot a punt pel Cruïlla Primavera 2024

Cruïlla Primavera, com cada any, portarà a diferents sales de Barcelona una cuidada selecció de concerts imprescindibles abans que la calor s’apoderi de la ciutat i arribi el moment de tornar a gaudir de les nits a l’aire lliure. Obrirà foc el 14 de març Acid Arab un dels grups més innovadors de l’electrònica actual
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -