21.9 C
Pals
Divendres, 22 setembre 2023
- Publicitat -

Llum verda als apartaments de la Pineda d’en Gori

Temps de lectura: < 1 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

El projecte de construcció d’habitatges en un sector de la Pineda d’en Gori, a Palamós, tira endavant. L’Ajuntament li atorgarà la llicència urbanística, un cop la Generalitat li ha donat llum verda. El consistori estava pendent de l’estudi d’impacte d’integració paisatgística, que havia demanat a la direcció general d’Arquitectura i Paisatge. Ara ja ha rebut l’informe del departament de Territori i Sostenibilitat, que avala la integració del projecte urbanístic en el paisatge. Com que compleix aquest requisit i s’ajusta al pla general d’ordenació urbana, l’Ajuntament atorgarà la llicència als promotors.

El projecte preveu la construcció de dos edificis, amb un total de 48 habitatges, a la zona oest de la Pineda d’en Gori. Estaran ubicats, però, lluny de la costa i de l’àmbit de la cala s’Alguer. L’espai on s’aixecaran és l’únic de la zona on es pot construir. De fet, l’any 2007 l’acord amb els propietaris privats va permetre que la major part dels 29 mil metres quadrats que corresponen a la pineda i a la zona litoral quedessin protegits, en passar a mans públiques. L’any 2004, la Generalitat ja havia declarat l’àmbit de S’Alguer com a Bé Cultural d’Interès Nacional.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

‘L’univers femení de Vidal Planellas’ arriba al Museu del Suro amb obres que desprenen elegància i sensualitat

El pintor palafrugellenc, Ferran Planellas Vidal, exposa una quarantena d’obres de diverses sèries coloristes on la dona és la principal protagonista.
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

Altres notícies

- Publicitat -