6.9 C
Pals
Dissabte, 4 desembre 2021
- Publicitat -

Maite Selva, nova vicepresidenta de l’Associació Catalana de Municipis

L’alcaldessa de Begur assumeix aquesta nova responsabilitat en la principal agrupació del municipalisme català

Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
spot_img

Maite Selva, ha estat designada com a nova vicepresidenta de l’Associació Catalana de Municipis (ACM). La batllessa begurenca substitueix en el càrrec a l’exalcaldessa d’Anglès, Àstrid Desset, i ostenta aquesta responsabilitat juntament amb Josep Caparrós, alcalde de La Ràpita; Xavi Paz, alcalde de Molins de Rei; Sergi Pedret, alcalde de Riudoms; i Mercè Bosch, alcaldessa de Maçanet de Cabrenys.

Maite Selva és l’actual responsable de l’Àmbit de Projecció Exterior i Institucional de l’ACM, i també formarà part del Comitè Executiu i de la Comissió de Presidència, òrgans de direcció d’aquesta entitat municipalista. En aquest sentit, cal recordar que segons els estatuts de l’ACM, únicament els màxims responsables dels ens locals, ja siguin alcaldes i alcaldesses o presidents i presidentes dels consells comarcals o diputacions provincials, poden ser membres i representants de l’ACM.

Què és l’ACM?

L’Associació Catalana de Municipis (ACM) és la principal veu del municipalisme català, amb més d’un miler d’associats; entre ells, el municipi de Begur.  El seu propòsit és oferir als càrrecs electes i tècnics del món local les eines per a desenvolupar millor la seva tasca del dia a dia

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

Altres notícies

- Publicitat -