Personalitza les Preferències de Consentiment

Utilitzem cookies per ajudar-te a navegar eficientment i realitzar certes funcions. Trobaràs informació detallada sobre totes les cookies en cada categoria de consentiment a continuació.

Les cookies que es classifiquen com a "Necessàries" s'emmagatzemen al teu navegador ja que són essencials per habilitar les funcionalitats bàsiques del lloc.

També utilitzem cookies de tercers que ens ajuden a analitzar com utilitzes aquest lloc web, emmagatzemar les teves preferències i proporcionar el contingut i els anuncis rellevants per a tu. Aquestes cookies només s'emmagatzemaran al teu navegador amb el teu consentiment previ.

Pots triar activar o desactivar algunes o totes aquestes cookies, però desactivar algunes d'elles pot afectar la teva experiència de navegació.

Sempre actiu

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No hi ha cookies per mostrar

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No hi ha cookies per mostrar

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No hi ha cookies per mostrar

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No hi ha cookies per mostrar

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No hi ha cookies per mostrar

19.1 C
Pals
Divendres, 30 maig 2025
- Publicitat -

La marca “Gamba de Palamós” participa al Fòrum Gastronòmic de Barcelona

El regidor de Promoció Econòmica, Emili Colls, i el Patró Major de la Confraria de Pescadors han visitat l'estand palamosí per col·laborar en la difusió de la marca

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

La marca “Gamba de Palamós”, impulsada per l’Ajuntament i la Confraria de Pescadors del municipi, participa aquests dies al Fòrum Gastronòmic de Barcelona amb la voluntat de promocionar la gamba de Palamós al públic i a les empreses del país que visiten el Fòrum.

L’estand de l’Àrea municipal de Promoció Econòmica i Turisme i la Confraria de Pescadors de Palamós ofereix tot tipus d’informació del producte a tots els visitants. Durant la jornada d’avui dimarts 19 de novembre el regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Palamós, Emili Colls, i el patró major de la Confraria de Pescadors del municipi, Antoni Albalat, han visitat el Fòrum i, concretament, l’estand de la “Gamba de Palamós” amb l’objectiu de col·laborar en la difusió de la marca.

Durant el dia, s’ha desenvolupat un show cooking amb la gamba de Palamós com a protagonista. En aquesta activitat hi ha participat patró major de la confraria qui ha explicat la marca de garantia mentre un xef d’estrella Michelin cuinava un plat.

Però aquest no és l’únic estand amb empremta palamosina, ja que actualment hi ha un centenar d’establiments certificats, entre barques d’arrossegament del port palamosí, peixaters, distribuïdors, empreses de transformació, així com restaurants de la vila. També cal destacar la presència de restaurants d’altres municipis, entre els quals destaquen el Celler de Can Roca, de Girona; el Casamar de Llafranc, Can Jubany a Calldetenes, el Bo.TiC de Corçà, o bé el restaurant Eth Bistró de Vielha.

- Publicitat -
- Publicitat -

El Vida Festival 2025 reneix amb el concepte #VidaReborn i una programació diversa i atrevida

L’onzena edició del Vida Festival, que tindrà lloc del 3 al 5 de juliol a Vilanova i la Geltrú, inicia una nova etapa sota el lema #VidaReborn, un concepte artístic que gira al voltant del renaixement creatiu i la idea del “zero” com a punt de partida. El festival aposta per un nou començament amb

Altres notícies