7.3 C
Pals
Diumenge, 5 desembre 2021
- Publicitat -

Marxa fúnebre del cos policial de la Bisbal d’Empordà per criticar les seves condicions laborals

El cos es queixa d'un mancança de projecte policial a més d'una falta d'empatia de negociació, segons diuen, que troben a faltar des que es troben a la mesa

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
spot_img

La Policia Local de la Bisbal d’Empordà va protestar durant la sessió plenària de l’Ajuntament d’ahir per denunciar la precariat amb la que consideren que el cos es veu sotmès per l’equip de govern, segons ha informat Girona Notícies. Els agents van escenificar una marxa fúnebre fictícia amb un taüt on es podia llegir “R.I.P. Policia Local Bisbal d’Empordà”. La performance va començar als afores de l’edifici del consistori i van acabar accedint a l’interior de l’ajuntament cridant diverses frases com “Recursos inhumans” o “Agents sense autoritat”.

El cos es queixa d’un mancança de projecte policial a més d’una falta d’empatia de negociació, segons diuen, que troben a faltar des que es troben a la mesa. A tot aixó s’hi uneix la crítica que va fer fa pocs dies, el Sindicat Autònom de Policia de les Policies Locals de Catalunya (SAP-PL) de les comarques de Girona a través d’un comunicat, envers la manca de projecte policial i seguretat ciutadana de l’Ajuntament de la Bisbal. De fet, en aquesta nota ja avançaven que iniciarien un “conflicte laboral i sindical” en defensa dels agents.

“No hi ha un projecte policial des de l’equip de govern, no existeix una escala jeràrquica eficient i adient per l’organigrama per l’estructura adient del cos policial de la Bisbal”, afegia el sindicat, que també subratllava que no hi havia suficients caporals de carrera i que hi ha “agents fent tasques per sobre de la responsabilitat que els correspondria”. El col·lectiu sindical també lamenta la “pèssima gestió de les jubilacions” per part de l’equip de govern bisbalenc. A més també denunciaven la falta de formació dels agents interins i, a més, que “des de l’octubre passat es deuen entre 500 i 700 euros als treballadors de la policia per endarreriments en les nòmines”.

- Publicitat -
- Publicitat -

1 COMENTARI

Comments are closed.

- Publicitat -

L’Hospital de Palamós rep un accèssit als Premis Benchmarking CSC/ARQ

El Consorci de Salut i Social de Catalunya (CSC) i Benchmarking Sanitari 3.0 han lliurat els Premis Benchmarking CSC/ARQ 2021 en les categories d'hospital comarcal, general i d'alta tecnologia aquest dimarts.
- Publicitat -spot_img

Altres notícies

- Publicitat -