9.3 C
Pals
Dimarts, 31 gener 2023
- Publicitat -

Més de 160 veïns i veïnes de Begur ja utilitzen l’app Civiwaste per a la gestió dels seus residus

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Poc més d’un any després de la seva posada en marxa, un total de 162 usuaris ja utilitzen l’app Civiwaste, impulsada per l’àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament de Begur amb l’objectiu de millorar la gestió dels residus que es generen arreu del municipi. L’aplicatiu es troba en ple funcionament des del passat mes de gener de l’any 2019 i al llarg dels propers mesos se sotmetrà a diverses actualitzacions i millores amb l’objectiu d’adaptar l’eina a les necessitats i interessos dels veïns i veïnes.

Quines funcionalitats té l’aplicació?

privat:-mes-de-160-veins-i-veines-de-begur-ja-utilitzen-l’app-civiwaste-per-a-la-gestio-dels-seus-residusTots els usuaris que fan ús de l’app Civiwaste poden tenir el control del servei de recollida de residus porta a porta que es duu a terme en el seu domicili: comunicant incidències amb els cubells de recollida, consultant el calendari de recollida, informant en cas que no s’hagi produït la recollida, o activant o desactivant el servei de recollida porta a porta si durant uns dies l’habitatge es trobarà desocupat.  En aquest sentit, l’app també és una plataforma de gestió de dades per a les administracions i un servei d’assistència tècnica que permet generar missatges personalitzats per millorar la comunicació entre l’Ajuntament i els ciutadans.

A més, també dona la possibilitat de sol·licitar el servei ordinari de recollida de voluminosos i de restes vegetals per part de l’Ajuntament; o contactar i compartir amb la resta d’usuaris, a través d’un xat intern, informació sobre voluminosos per tal de fomentar-ne la reutilització, acordant dia i hora per recollir cadascun dels elements reutilitzables. Amb aquesta aplicació per a mòbil, doncs, el consistori no només millora l’eficàcia del servei de recollida de voluminosos, sinó que a més ofereix la possibilitat de donar a aquests un nou ús. Finalment, l’app també resulta útil per a conèixer la ubicació de la deixalleria.

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

La Policia Local de Palafrugell aixeca 12 actes per tinença de substàncies estupefaents en un cap de setmana

Al control policial hi va participar la Unitat de Drons i la Unitat Canina.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -