14.3 C
Pals
Dimarts, 5 març 2024
- Publicitat -

Més de 2.000 positius a les escoles del Baix Empordà en els últims 10 dies

Alguns dels centres grans de la comarca arriben a detectar un centenar de casos positius a les aules

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’inici d’estabilització que comencen a mostrar els indicadors de la pandèmia al Baix Empordà encara no es veu reflectit a les escoles. Segons les dades que les mateixes escoles registren al web de Salut, en els últims 10 dies s’han detectat uns 2.280 positius entre alumnes i professors al Baix Empordà. 

Com és previsible, el nombre de positius és especialment elevat als centres més grans, amb més alumnes. És el cas de l’Institut de la Bisbal, que ha registrat 124 positius i 102 confinats aquesta setmana. També a l’Institut Baix Empordà de Palafrugell, amb 91 positius. Amb uns 80 positius hi ha l’Escola Estació de Sant Feliu de Guíxols, i l’Escola Guillem de Montgrí de Torroella. Després ja els segueixen centres amb una seixantena de positius, com l’Escola Pi Verd i l’Escola Torres Jonama de Palafrugell, el Cor de Maria – Sant Josep de Sant Feliu de Guíxols o el Vedruna de Palamós, entre altres.  

Actualment, l’excepció són els centres que no tenen confinats o casos positius, que són realment pocs. Aquests són escoles petites o llar d’infants com l’Escola Estany-ZERE Empordanet-Gavarres  o la Llar d’Infants Quermany de Pals. 

Les escoles del Baix Empordà estan vivint una de les èpoques amb més positius a les aules. Això, en un context on el protocol és només fer quarantena quan hi hagi més de cinc positius a la classe. 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Palamós començarà a excutar la segona fase de la reforma urbana del barri de la Platja

Aquest projecte conjunt de reforma urbana de diversos carrers del barri de la Platja té un pressupost global d’uns 1.678.000 €, i compta amb una aportació de 250.000 € atorgada pel Pla únic d’obres i serveis de Catalunya PUOSC 2020-2024.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -