9.7 C
Pals
Divendres, 19 abril 2024
- Publicitat -

El casc antic d’Ullà, a punt per les obres

L'Ajuntament ja adjudicat el contracte d'obres. Es faran a Pl. Catalunya, Pl. Espanya, l'entorn de l'església i els carrers Major, Muntanya i St. Andre 

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’Ajuntament d’Ullà i l’empresa gironina Aglomerats Girona SA han signat avui el contracte d’obres per restaurar el nucli històric del municipi, unes obres que fa anys que esperaven. Afectarà la plaça Catalunya, la plaça d’Ajuntament o plaça d’Espanya, l’entorn de l’església i els carrers Major, Muntanya i Sant Andreu. Principalment, es faran obres de pavimentació dels carrers i soterrament de les instal·lacions.

La primera fase del projecte consisteix en el soterrament dels serveis i la pavimentació dels carrers. El pressupost d’aquests treballs és de poc més de 350.000 euros. Començaran a l’octubre i preveuen enllestir-ho abans de les festes de Nadal. Les obres es faran en tres trams, per minimitzar les molèsties als veïns. Primer, el sector dels carrers Major i les places de Catalunya i Espanya; segon l’entorn de l’església parroquial; i finalment, els carrers Muntanya i Sant Andreu. La segona fase de la reforma del nucli antic s’executarà durant el 2019.

L’empresa que faria la reforma s’ha escollit a través d’avuluacions. S’hi van presentar tres; Consvidal S.I, que va quedar descartada al principi, Excavaxions Jperaferrer SL i Aglomerats Girona SA. Després d’un període d’avaluació, aquesta última va presentar les millors condicions per dur a terme les obres. Aglomerats Girona SA és una constructora de Santa Cristina d’Aro que acumula experiència des de l’any 1988 i està especialitzada en obres civils i edificaions. L’empresa gironina va ser l’encarregada de fer la rehabilitació del casc antic de Palamós i de Llagostera, per tant, ja ha realitzat serveis com els que farà a Ullà. També van construir el complex esportiu de Calonge i els Jardins del Castell de Calonge.

 

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

El Club Hoquei Palafrugell no pot fallar

Els baixempordanesos han baixat fins a la cinquena posició, ja que tant Taradell com Igualada s'han situat per davant amb un punt més
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -