4.8 C
Pals
Dilluns, 30 gener 2023
- Publicitat -

Palafrugell rebrà ajudes per dissenyar i implantar la Zona de Baixes Emissions

Acció Climàtica concedeix més de 2 MEUR en ajuts a 16 municipis entre el 2022 i el 2025 a altres municipis com Santa Perpètua, Sabadell, Sitges, Lloret de Mar, Tarragona o Tortosa

Temps de lectura: < 1 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

El Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural ha concedit 2.187.358 euros en ajuts a 16 municipis de més de 20.000 habitants que els havien sol·licitat per dissenyar o implantar zones de baixes emissions (ZBE) entre el 2022 i el 2025.

Els ajuts provenen del Fons Climàtic, alimentat amb la meitat dels ingressos obtinguts amb l’impost sobre les emissions de CO2 dels vehicles de tracció mecànica i el 20% de la recaptació de l’impost sobre les instal·lacions que incideixen en el medi ambient.

Els municipis que rebran finançament per dissenyar i per implantar aquestes zones són nou: Santa Perpètua de Mogoda, Manlleu, Sitges, Lloret de Mar, Sabadell, Tortosa, Tarragona, Palafrugell i Lleida.

Cambrils, Montcada i Amposta el rebran per a actuacions de redacció de projectes de disseny, d’informes tècnics o d’estudis de viabilitat de les ZBE, i Sant Joan Despí, Reus, Terrassa i Rubí per a la implantació d’aquestes zones, incloent-hi les corresponents a les zones tranquil·les acústiques en aglomeracions.

Palafrugell i Sant Feliu hauran de tenir Zona de Baixes Emissions abans del 2025

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Adel Mechaal guanya el títol estatal de cros

La cursa disputada aquest diumenge, a la localitat biscaïna d'Ortuella, va coronar el palamosí per segon any consecutiu com a campió d'Espanya
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -