18.7 C
Pals
Dissabte, 18 maig 2024
- Publicitat -

Picabaralla al Ple de Palafrugell, entre Jaume Palahí i Juli Fernández

Va ser en el ple del passat 28 de febrer quan el regidor d'Urbanisme, Jaume Palahí, va referir-se al cap de llista del PSC de Palafrugell, Juli Fernández, per demanar explicacions sobre uns papers relacionats amb l'escorxador

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Amb les eleccions municipals a punt de celebrar-se, el ple de Palafrugell no queda exempt de debat. Va ser en el ple del passat 28 de febrer quan el regidor d’Urbanisme, Jaume Palahí, va referir-se al cap de llista del PSC a les eleccions municipals per Palafrugell, Juli Fernández, per demanar explicacions sobre uns papers relacionats amb l’escorxador (tancat l’any 2018).

Jaume Palahí va trobar uns convenis signats entre l’Ajuntament i l’Associació de Carnissers i Tractants del Bestiar del Baix Empordà, una entitat que gestionava l’exregidor socialista d’esports, Quim Vencells. En aquell moment, el govern de l’ajuntament el liderava el PSC, que volia donar continuïtat a l’equipament tot i que era un servei deficitari. Des de l’any 2007, l’escorxador acumulava unes pèrdues de 230.000 €. Tot i això, ERC des de l’oposició, havia denunciat també l’abocament d’aigües brutes al clavegueram. Per això, n’exigien el tancament i la dimissió del regidor Quim Vencells. L’equipament es va acabar tancant l’any 2018.

Davant aquestes acusacions, Juli Fernández va defensar i titllar “de molt mal gust que a hores d’ara es torni a parlar d’aquest tema”. Insta a Jaume Palahí que si hi hagués algun problema el que ha de fer és “anar als jutjats”. Fernández, a més, recorda la polèmica benzinera de Llofriu que va portar a plenari el mateix Jaume Palahí.

Juli Fernández, també va apel·lar a l’actual alcalde de Palafrugell, Joan Vigas, demanant-li si “sabia que existia aquest informe i que si era coneixedor que s’anava a presentar davant del ple”. Joan Vigas va reconèixer que sabia que hi havia un informe, però en desconeixia el seu contingut. A més, va coincidir amb Juli Fernández destacant que aquella acusació era d’un assumpte tancat des de feia anys.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

CCOO denunciarà la mort del jove submarinista de Sa Riera

CCOO presentarà una denúncia a la Inspecció de Treball per la mort del submarinista que dimecres passat estava instal·lant...
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -