10.3 C
Pals
Dimecres, 24 abril 2024
- Publicitat -

Palafrugell supervisarà l’ordenança de residus

Després de la denúncia d'un regidor, l'informe jurídic conclou que la comissió redactora presenta irregularitats

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’Ajuntament de Palafrugell ha convocat de nou per aquest dijous, 14 de març, a la comissió redactora de la modificació de l’ordenança de residus. Aquesta decisió s’ha pres després que el regidor socialista del municipi Juli Fernández denunciés que en l’últim ple municipal portaven, en el mateix plenari, la ratificació de la ponència de la comissió redactora, juntament amb l’aprovació inicial de la modificació de la pròpia ordenança de residus, ja que la comissió redactora no es va convocar en temps i forma. Per això, Juli Fernández va demanar un informe jurídic al secretari municipal.

El secretari municipal ha expedit l’informe que conclou que la convocatòria de la comissió no es va fer complint els terminis reglamentaris i en conseqüència, caldrà tornar a fer la comissió redactora i, per tant, tornar a passar al ple municipal l’aprovació inicial de l’ordenança.

Juli Fernández assegura que és molt preocupant el desconeixement dels reglaments per part del govern, posant en risc la seguretat jurídica de les tramitacions. Per la seva banda, l’Ajuntament ha dit que a la propera reunió la comissió redactora tractarà la votació inicial sense falta.

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Dídac Garcia: “Estic orgullós perquè als municipis del Baix Empordà es continua practicant el patinatge i l’hoquei patins”

Al programa de "Veus de l'Empordà" d'avui hem conegut a en Dídac Garcia, l'entrenador de 88 anys que va...
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -