2.3 C
Pals
Dilluns, 17 gener 2022
- Publicitat -

Palamós millora l’accessibilitat del passeig del Mar amb l’ampliació de la vorera

El projecte, redactat per l'Àrea d'Urbanisme de l'Ajuntament, ha tingut un cost total d'uns 38.800 euros i ha igualat l'amplada de tota la vorera del passeig.

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
spot_img

Aquesta setmana han acabat les obres d’ampliació d’un tram de la vorera nord del passeig del Mar de Palamós, un projecte redactat per l’Àrea d’Urbanisme de l’Ajuntament. La finalitat és millorar l’accés dels vianants a aquesta part del passeig.

Amb aquest projecte, segons l’Ajuntament de Palamós, s’iguala l’amplada de tota la vorera del passeig, passant de 2’20 a 7 metres. A més, s’han pogut mantenir els arbres existents i el punt de càrrega per a cotxes elèctrics. També s’han fet millores del clavagueram i d’instal·lacions ja existents.

Aquest conjunt d’obres se sumen al projecte de millora de l’accessibilitat i eliminació de barreres arquitectòniques, que durant aquest 2021 la Brigada Municipal de Palamós ha anat executant en la part inicial del passeig del Mar.

L’ampliació d’aquest tram de vorera ha suposat una despesa de 38.800 euros i ha estat a càrrec d’una empresa especialitzada en obra pública.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Enlluernar-nos

Encara resten penjades els llums de colors de les passades festes, i segueixen brillant amb la seva màgia les...
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -