25.2 C
Pals
Diumenge, 1 octubre 2023
- Publicitat -

Palamós es prepara per celebrar la 8a Fira de la Gamba

La proposta gastronòmica tindrà lloc el dissabte 10 de juny a la llotja del port pesquer de la vila.

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Palamós ja ho té tot a punt per a la celebració de la vuitena edició de la Fira de la Gamba que tindrà lloc el dissabte 10 de juny a la llotja del port pesquer de la vila. Enguany, la Fira allarga el seu horari de vespre-nit i, en aquesta nova edició, serà des de les 12 del migdia i fins a les 22 h, ininterrompudament.

Durant aquestes deu hores, el públic visitant podrà gaudir de les degustacions de Gamba de Palamós a la planxa o com a ingredient principal de diversos plats. Però també, d’una mostra de productes gastronòmics, que diverses empreses del municipi i la comarca exposaran a les casetes que hi haurà ubicades a l’esplanada de la llotja del port pesquer.

El programa també inclou visites guiades gratuïtes a les barques d’arrossegament, que es duran a terme a les 13, les 16 i les 18:30 h; i a la subhasta del peix ubicada a l’edifici de la llotja, que en aquest cas seran a les 13:30, 16 i 20 h.

La Fira de la Gamba de Palamós comptarà amb amenització musical a partir de les 12 h amb el DJ Falugues i a les 20 h amb el concert de tarda de la formació Sabrina Banfi & Co.

Més activitats durant la jornada

L’escenari de la llotja acollirà diverses propostes. A les 12:30 h, serà el torn de l’acte de lliurament dels nous certificats de la Marca de Garantia Gamba de Palamós, així com del guardó d’Ambaixador de la Gamba de Palamós.

D’altra banda, a la tarda hi haurà dues taules rodones. A les 17 h tindrà lloc la primera, on es donarà a conèixer la Marca de Garantia Gamba de Palamós, mitjançant la qual se certifica l’origen de la gamba i la seva qualitat, i s’impulsa la seva promoció, divulgació i prestigi. La segona s’iniciarà a les 19 h, on es presentarà el “Pescaturisme”, del qual el port de Palamós compta amb l’única embarcació a Catalunya dedicada a aquesta activitat.

La Fira de la Gamba de Palamós  és organitzada per Ajuntament de Palamós i la Confraria de Pescadors Palamós. A més, té el suport de la Diputació de Girona, el departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat de Catalunya, el Fons Europeu Marítim i de la Pesca, l’Organització de Productors Pesquers (OPP) i els Ports de la Generalitat, juntament amb el patrocini d’Estrella Damm i Perelada.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Ensurt a Sant Feliu per la crema d’un quadre elèctric

Es tracta del segon incident d'aquesta setmana al municipi
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -