17.6 C
Pals
Divendres, 23 abril 2021
- Publicitat -

Pibernat: “Aquest any ja s’han registrat 150 pisos d’us turístic a Begur”

L’Ajuntament de Begur ha acordat suspendre l’atorgament de llicències d’habitatge d’ús turístic durant màxim un any

El més llegit

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

A Begur ja s’han registrat aquest any 150 pisos d’ús turístic, la mateixa quantitat que es va registrar en tot el 2018, tal i com va explicar Eugeni Pibernat, regidor de promoció econòmica i turisme, a Ràdio Capital. Per aquest motiu, el ple de l’Ajuntament de Begur ha acordat suspendre l’atorgament de llicències d’habitatge d’ús turístic durant màxim un any, “ja que si la moratòria es pot aixecar abans, s’aixecarà abans”, segons va dir Pibernat.

Pibernat va dir que “no es pot donar l’esquena a un problema com aquest”, i que ara volen “prendre consciència de fins a quin punt hi ha un desequilibri en el municipi en referència a l’oferta de pisos de lloguer com a habitatge d’ús turístic i habitatge de lloguer per residència.”

A Begur hi ha un total de 1.500 pisos d’ús turístic registrats i legalitzats, “més els que no estan declarats i que cal regular”, i creuen que hi ha una “descompensació”. Ara, doncs, es pararà de donar llicències però qui la tingui pot seguir llogant el seu pis.

Al llarg dels següents mesos, doncs, els serveis tècnics es dedicaran a estudiar la situació.

 

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Judith Lloberol, sobre la lliure circulació: “Dona oxigen als hotelers de la Costa Brava”

Judith Lloberol, gerent del Grup Costa Brava Centre, celebra que acabi el confinament comarcal. De cares a l’estiu Lloberol espera que també s’aixequin les fronteres internacionals
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -