12.5 C
Pals
Divendres, 1 març 2024
- Publicitat -

Platja D’Aro i Sant Feliu de Guíxols demanen als bancs més atenció personal

Els dos ajuntaments aproven mocions per reclamar més efectius per a la gent gran

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Els ajuntaments de Sant Feliu de Guíxols i Castell-Platja d’Aro han aprovat en els plens d’aquesta setmana mocions per reclamar a les entitats bancaries que prestin més atenció personal a les oficines. La intenció prioritaria és brindar més atenció a la gent gran.

Al ple de Sant Feliu de Guíxols, celebrat el dimarts, va propserar la moció presentada per Guíxols des del Carrer-En Comú Podem  per instar a les entitats bancàries a reforçar els protocols d’atenció al públic. Es vol recuperar l’atenció personalitzada a la gent gran o altres persones que pel motiu que sigui no puguin fer ús de les tecnologies.

En el text, la formació també defensa l’estudi d’incrementar el preu de la taxa sobre els caixers automàtics a les entitats bancàries que no atenguin presencialment i promoure campanyes d’informació i sensibilització sobre l’existència dels comptes corrents socials i un seguiment del compliment que fan les entitats bancàries que operen al municipi.

A Platja d’Aro, en la sessió plenaria del dimecres, també es va aprovar per unanimitat un text refós entre les propostes del PSC i els comuns en la mateixa línia. Tots dos munciipis s’adhereixen, així, a la campanya ciutadana per qüestionar la reducció de serveis bancaris presencials, agreujada per la crisi econòmica, la pandèmia i les succesives fusions.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Begur destinarà gairebé un milió i mig d’euros a millores municipals

El ple de Begur va aprovar dimarts una modificació de crèdit per a millorar els serveis, equipaments i recursos del municipi.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -