16.9 C
Pals
Diumenge, 5 febrer 2023
- Publicitat -

El POUM de Santa Cristina d’Aro, a participació ciutadana

L'objectiu del POUM de Santa Cristina d'Aro és escollir com serà el poble en un futur no molt llunyà

Temps de lectura: < 1 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

El POUM de Santa Cristina d’Aro es debatrà en participació ciutadana una vegada s’aprovi aquest dimecres al ple municipal la proposta. L’objectiu és acostar el Pla d’Ordenació Urbanística Municipal als habitants del municipi.

La intenció de l’equip de govern de Santa Cristina d’Aro és decidir entre tota la població cap a on ha de créixer el poble. També volen saber quina és la repercussió dels ciutadans envers al paisatge que envolta Santa Cristina. Sònia Pujol és la regidora de Participació Ciutadana de l’Ajuntament.

La participació ciutadana però estarà dividida en sis fases. La primera serà donar a conèixer el perquè de l’acció com també el motiu del POUM de Santa Cristina d’Aro. Es donaran eines als ciutadans com assembles, una web i una oficina per poder entendre el primer plantejament treballat pels tècnics responsables de l’Ajuntament.

Després els ciutadans hauran de presentar suggeriments al POUM, que implicarà l’aprovació inicial, que s’haurà de ratificar amb les possibles al·legacions presentades pels habitants.

Una de les propostes que fa l’Ajuntament serà donar més protagonisme a la relació entre el poble i el riu Ridaura.  El consistori vol potenciar una anella verda entre el carril bici, ja existent, i el riu. Com també suplir la falta de sòl industrial al municipi.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -