28.6 C
Pals
Dissabte, 12 juny 2021
- Publicitat -

La Bisbal impulsa un projecte educatiu sobre gènere i diversitat afectivosexual

L’entitat Lo Relacional és l’encarregada de dur a terme el projecte anomenat ‘La revolució del gènere i els afectes’ a l'INS la Bisbal i a l’Escola Cor de Maria

El més llegit

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

El projecte ‘La revolució del gènere i els afectes’ organitzat per Lo Relacional, intenta aportar una visió d’igualtat i de reflexió sobre els gèneres i la identitat sexual als alumnes de 2n d’ESO de l’INS la Bisbal i de l’Escola Cor de Maria. La iniciativa es va iniciar l’any passat i davant la valoració positiva que va tenir, els diversos agents bisbalencs han treballat perquè tingués continuïtat.

Aquest any es desenvoluparà durant el mes de febrer als diversos centres educatius bisbalencs i busca afavorir que el jovent visqui el seu gènere i la seva sexualitat des de la llibertat, l’autoestima i la igualtat de drets. L’entitat Lo Relacional és l’encarregada de dur a terme les diverses activitats d’acció educativa en el marc del projecte ‘La revolució del gènere i els afectes’ per tal de tractar la revolució de gènere i la diversitat afectivosexual. En aquesta segona edició, l’objectiu és crear un fanzine i un podcast per tal que el projecte desemboqui en un producte final per mostrar a la ciutadania bisbalenca el 8 de març, Dia de la Dona Treballadora.

La regidora d’Igualtat, Xènia Sala Paretas, explica que diversos agents bisbalencs han fomentat aquest projecte perquè creuen que hi ha una necessitat entre l’alumnat, així com un reclam de suport de les famílies per a l’acompanyament dels seus fills i filles.

El contingut d’aquesta iniciativa va ser treballat conjuntament entre el grup d’estudiants, el col·lectiu Nosaltres, Lo Relacional, l’INS la Bisbal, l’Escola Cor de Maria i l’Àrea de Joventut i Igualtat de l’Ajuntament. També, s’ha format al professorat per tal d’incorporar la diversitat afectivosexual i de gènere a l’acció educativa.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Acord de col·laboració entre el Palamós CF i la Fundació Esportiva Palamós

Amb la idea de revitalitzar el futbol base palamosí, el Palamós Club de Futbol i la Fundació Esportiva Palamós volen impulsar un nou projecte esportiu de manera conjunta. Les dues entitats tenen la intenció de fusionar-se i començar una nova etapa que regeneri el futbol formatiu del municipi, dotant-lo dels recursos necessaris per a un desenvolupament comú.
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -