Personalitza les Preferències de Consentiment

Utilitzem cookies per ajudar-te a navegar eficientment i realitzar certes funcions. Trobaràs informació detallada sobre totes les cookies en cada categoria de consentiment a continuació.

Les cookies que es classifiquen com a "Necessàries" s'emmagatzemen al teu navegador ja que són essencials per habilitar les funcionalitats bàsiques del lloc.

També utilitzem cookies de tercers que ens ajuden a analitzar com utilitzes aquest lloc web, emmagatzemar les teves preferències i proporcionar el contingut i els anuncis rellevants per a tu. Aquestes cookies només s'emmagatzemaran al teu navegador amb el teu consentiment previ.

Pots triar activar o desactivar algunes o totes aquestes cookies, però desactivar algunes d'elles pot afectar la teva experiència de navegació.

Sempre actiu

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No hi ha cookies per mostrar

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No hi ha cookies per mostrar

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No hi ha cookies per mostrar

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No hi ha cookies per mostrar

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No hi ha cookies per mostrar

18.7 C
Pals
Diumenge, 1 juny 2025
- Publicitat -

Quan el talent ens converteix en capital de la pastisseria

Supermatí - opinió
Supermatí - opinió
Quan el talent ens converteix en capital de la pastisseria
Loading
/

A l’Empordà, terra de creativitat i esforç, hi ha històries que ens recorden que la passió i la determinació poden convertir somnis en realitats. Un exemple clar n’és GOU Pastisseria, una iniciativa que neix de l’ambició i el talent d’una jove empordanesa decidida a situar la nostra regió al mapa de l’alta pastisseria. Ella és la Ruth Gou i malgrat sigui una de les meves grans amigues, intentaré que aquest article sigui el més objectiu possible.

El camí que ha fet GOU Pastisseria en dos anys no és només el d’una pastisseria més; és el d’un projecte que combina tradició i innovació, que recupera sabors d’abans amb tècniques d’avantguarda, i que aposta per la qualitat en cada detall. En un món on la gastronomia juga un paper fonamental en la nostra identitat cultural i econòmica, iniciatives com aquesta són un exemple clar de com l’excel·lència pot sorgir des d’un racó del territori i projectar-se cap al món.

Palafrugell, i per extensió l’Empordà, sempre han estat referents en la gastronomia, però GOU Pastisseria ens demostra que també podem aspirar a ser una capital de la pastisseria, amb nombrosos guardons i recentment classificada com una de les 17 millors pastisseries de l’estat espanyol. I tot això no arriba només per la qualitat delproducte, sinó també per la filosofia que hi ha al darrere: una aposta pels ingredients de proximitat, per la tradició, una elaboració acurada i una estètica que converteix cada peça en una petita obra d’art.

Aquest tipus de projectes són un orgull per al nostre territori. Demostren que el talent jove té futur aquí, que no cal marxar lluny per triomfar i que, amb treball i constància, podem crear referents que transcendeixin les nostres fronteres. Ruth Gou i el seu projecte és avui un referent que s’obre camí reivindicant un ofici, cosa que ara sembla que no està de moda. Espero que inspiri a moltes generacions de palafrugellencs/ques i empordanesos/ses. A mi ja ho ha fet.

Així, GOU Pastisseria no és només un negoci, és una declaració d’intencions. És la prova que amb ambició, passió i respecte per l’ofici es pot portar l’Empordà al més alt nivell de l’art dolç. I això, sens dubte, ens ha de fer sentir orgullosos.

Temps de lectura: 2 minuts

Més àudios