11.1 C
Pals
Dimecres, 14 abril 2021
- Publicitat -

Que la gana hi faci més que la cuinera

El més llegit

Avatar
Miquel Curanta
Sóc de Pals.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

Aquesta és la frase amb la que la meva mare servia sempre el menjar que cuinava amb l’encert dels xefs més reputats del país i la feia servir a mode de preàmbul, per si allò que havia cuinat, no era tan bo com se suposava que havia de ser. Que la gana hi faci més que la cuinera. La realitat, però, és que la cuinera era (o millor dit, és) tan bona, que ni tenint molta gana caldria aquesta frase.

Pensant, però en la constitució dels diferents ajuntaments que dissabte passat es van donar a casa nostra, recordant els debats electorals que vam emetre aquí mateix, just abans de les eleccions, veient alguns mítings i actes de campanya, llegint alguns programes electorals i sobretot, veient el marge de maniobra que tindran els alcaldes i alcaldes i els seus respectius equips de govern, em decanto per pensar que haurà de ser la gana que tinguem els ciutadans i ciutadanes, qui compensi el poc marge de maniobra, les possibilitats reals de conar la volta a situacions greus o les capacitats d’alguns o algunes dels representants que han sortit escollits.

Des d’aquí els hi desitgem sort i sobretot encerts als i les nostres polítiques i als i les nostres conciutadanes els hi desitgem paciència, esperit crític, necessitat que s’impliquin en la vida dels pobles i que hi posin voluntat. en definitiva, com deia la meva mare davant la possible espectativa fallida…. que la gana hi faci més que la cuinera.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

El Terracotta Museu de la Bisbal torna a participar al Dia Internacional de l’Art

Serà aquest proper cap de setmana amb una edició mixta que alternarà actes presencials i virtuals. L'actual situació sanitària obliga a modificar el format del Dia Internacional de l'Art, que malgrat tot es podrà celebrar els propers 16, 17 i 18 d'abril amb la inauguració de dues exposicions al Terracotta Museu.
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -