15.6 C
Pals
Dijous, 23 maig 2024
- Publicitat -

Que Pals no acabi sent Lloret

"Fins ara, amb la potent campanya d'SOS Costa Brava, i la pressió dels Ajuntaments, han aconseguit que la Generalitat es mogui"

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Salvem la platja de Pals no vol que l’espai s’acabi convertint en un Lloret. La veritat és que a l’entrevista que vam fer ahir a un portaveu de l’associació ens van donar aquest, un bon titular. Ningú vol que això passi. I si mai acaba passant, haurem perdut tots. I com s’evita? Doncs donant suport a la feina de les entitats d’SOS Costa Brava. Però també sent exigents, i demanant que siguin rigoroses i transparents.

Per exemple, aquest cap de setmana, Salvem la Pineda d’en Gori enllaçava a les xarxes socials una notícia de premsa de la qual ells deduïen EN MAJÚSCULES que l’Ajuntament de Palamós volia fer un megaparquing a Castell i un camí de ronda de ciment. Entenem que el Comunity Mànager devia tenir un mal dia, una arrencada. I va acabant fent fake news.

Així no. Posant xifres sobre la taula, obrint debats, aixecant la veu contra desastres urbanístics, sí. Fins ara, amb la potent campanya d’SOS Costa Brava, i la pressió dels Ajuntaments, han aconseguit que la Generalitat es mogui i s’hagi compromès a donar una ullada als projectes que es poden evitar. Aplaudeixo SOS Costa Brava, i els hem de donar les gràcies per haver posat ordre. Que tinguem molta sort.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

La 44a edició del Festival de Torroella de Montgrí programa 18 concerts

L'edició d'enguany del festival se celebrarà del 2 al 22 d'agost amb una inauguració a càrrec de l'Orquestra Simfònica de Barcelona.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -