12 C
Pals
Dissabte, 23 gener 2021

Radio Liberty: com una família

El més llegit

El Ple de Palamós aprova la segona fase d’obres d’urbanització de La Fosca

La nova fase se centra ara als carrers inclosos dins el sector delimitat per la carretera de La Fosca, el camí del cementiri de Sant Joan, el camí vell de La Fosca i el carrer de l'església de La Fosca.

Quatre municipis del Baix Empordà demanen que se’ls tracti com un de sol amb les restriccions i decidir com aplicar-les

lam conjunt dels quatre municipis del Baix Empordà per ser tractats com un sol perímetre, i tenir veu i vot tant amb les restriccions de la covid-19 com amb les ajudes europees. Els seus alcaldes han redactat una carta conjunta on reclamen "ser escoltats" i poder aplicar les mesures per frenar la pandèmia tenint en compte la realitat de cada lloc.

Reneix el projecte del Tren de la Costa Brava

L'Associació per la Promoció del Transport Públic impulsa la reivindicació i aquest mes començaran a definir un full de ruta.

Crearan nous espais de càrrega i descàrrega a l’Avinguda de les Voltes de la Bisbal d’Empordà

L’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà posarà en marxa un nou projecte de pacificació de l’entorn del Carrer Ample, al nucli antic. Una de les actuacions més destacades és la creació d’espais de càrrega i descàrrega a l’Avinguda de les Voltes.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -

Radio Liberty va començar a emetre el 23 de març de 1959 i va finalitzar les emissions el 25 de maig de 2001. Van ser 42 anys d’activitat, transmetent uns continguts que arribaven a 3.000 quilòmetres de distància. Però més enllà dels objectius i de la tasca per la qual fou creada, quatre dècades donen per a molt.

En els seus millors anys, Radio Liberty va arribar a ocupar unes dues-centes persones, entre els diferents rols i perfils. Per això, s’entén que més enllà de les xarxes de comunicacions, antenes i demés, també s’hi teixissin relacions humanes. Molts ex-treballadors parlen de l’equip humà de la Radio Liberty de Pals com d’una gran família. Al marge de la feina, hi havia una intensa vida social. Arturo del Real i Consuelo Argüelles ho han explicat a Ràdio Capital i ens en parlaran al programa especial del dissabte 26 de març:

- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Unió d’empresaris de la Costa Brava s’uneixen al “Sense PIMES no hi ha futur”

La PIMEC va presentar aquest dimecres la campanya “Sense Pimes i autònoms no hi ha futur”, per denunciar l’impacte...

Altres notícies