14.8 C
Pals
Dilluns, 20 març 2023
- Publicitat -

Radio Liberty: com una família

Temps de lectura: < 1 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Radio Liberty va començar a emetre el 23 de març de 1959 i va finalitzar les emissions el 25 de maig de 2001. Van ser 42 anys d’activitat, transmetent uns continguts que arribaven a 3.000 quilòmetres de distància. Però més enllà dels objectius i de la tasca per la qual fou creada, quatre dècades donen per a molt.

En els seus millors anys, Radio Liberty va arribar a ocupar unes dues-centes persones, entre els diferents rols i perfils. Per això, s’entén que més enllà de les xarxes de comunicacions, antenes i demés, també s’hi teixissin relacions humanes. Molts ex-treballadors parlen de l’equip humà de la Radio Liberty de Pals com d’una gran família. Al marge de la feina, hi havia una intensa vida social. Arturo del Real i Consuelo Argüelles ho han explicat a Ràdio Capital i ens en parlaran al programa especial del dissabte 26 de març:

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

L’Ajuntament de Palamós rep el premi Catalunya a la Gestió Esportiva Pública

El regidor d’Esports de Palamós i el cap d’aquesta àrea municipal, van rebre el premi en un acte que va tenir lloc el passat divendres a la ciutat de Martorell.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -