14.4 C
Pals
Dijous, 28 octubre 2021
- Publicitat -

Riton adapta un clàssic dels noranta a ‘Friday’

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
spot_img

El poder de la xarxa i dels remembers musicals té molta importància en la nova producció del britànic Riton al costat de John Reid dels Nightcrawlers.

El músic ha agafat la base de la cançó de Nightcrawlers ‘Push the feeling on‘ i ho ha sumat a un dels vídeos més populars de la xarxa: el ball de Mufasa amb Hypeman mentre el seu cotxe està en marxa. Molta gent va veure el vídeo durant el 2020 i es van fer molt conegut, convertint-se en un viral a TikTok, impulsat per artistes com Katy Perry o Kanye West que animaven a la gent a participar en el desafiament.

Les veus de Mufasa & Hypeman apareixen durant aquesta cançó que va néixer com una broma i s’ha acabat convertint en una de les sensacions del 2021.
L’anterior èxit de Riton va ser ‘Turn me on’, en el qual també donava una nova vida a un èxit dels 80 ‘Don’t go’ de Yazoo.

L’entrada Riton adapta un clàssic dels noranta a ‘Friday’ ha aparegut primer a Primera Fila.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Es desbrossen i netegen camins rurals d’accés a la Bisbal, Sant Pol i Castell d’Empordà

S’ha fet desbrossament de diversos camins rurals d’accés a la Bisbal d’Empordà, així com als nuclis de Sant Pol i de Castell d’Empordà. Alhora, també se n’ha netejat els marges per tal que puguin desaiguar correctament.
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -