27.6 C
Pals
Dimarts, 9 agost 2022
- Publicitat -

Segur que no, però… i si fos que sí?

Ràdio Capital
Ràdio Capitalhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Aquest cap de setmana, l’exdiputada de la CUP, Mireia Boya va obrir un fil a Twitter, on a criteri seu explicava que el conseller d’Interior Joaquim Forn segueix a la presó, tot i haver renunciat a la seva acta de diputat, perquè coneix informació relacionada amb els atemptats de l’agost a Barcelona i Cambrils que l’Estat Espanyol no vol que surtin a la llum.

Al fil de Twitter, la cupaire dona a entendre l’Estat Espanyol va gairebé permetre els atemptats en qüestió ja sigui per la seva passivitat, pels contactes del CNI amb l’imam de Ripoll que n’era confident o per la guerra interna que la Soraya té amb la Cospedal pel control del PP. Diu la senyora Boya que un dels objectius era posar l’exèrcit al carrer per generar por i neguit a la societat catalana amb la mirada posada a l’1 d’octubre i per tant, l’acció terrorista seria el preu a pagar per a la finalitat superior de mantenir l’ordre respecte del referèndum.

A mi, que sóc ingenu de mena, aquestes teories de la conspiració em semblen marcianes i he de dir que fins que no hi han proves concloents. Fins que no hi han acusacions formals i evidències que una cosa tan perversa com aquesta és possible, tendeixo a pensar que no és veritat.

Tanmateix, jo mateix vaig participar en un reportatge que investigava els atemptats de l’11 de setembre als Estats Units i vaig recollir tants testimonis, tantes opinions tècniques i professionals sobre l’enfonsament de les torres bessones i tanta informació sobre possibles manipulacions polítiques, econòmiques i comunicatives, que quan la Boya parla així a Twitter, sabent a què s’exposa, un no deixa de pensar que segur que no potser, però vist el percal que tenim muntat em pregunto… I si fos que sí?

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Sant Feliu de Guíxols té 47 habitatges d’ús social cedits per petits propietaris

L'Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols té a disposició 47 habitatges d'ús social cedits per petits propietaris que els tenien buits. L'objectiu és que les famílies del municipi puguin disposar d'un pis de lloguer a un preu assequible.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -