14.1 C
Pals
Dijous, 13 maig 2021
- Publicitat -

S’instal·len nous llums al tram de camí de ronda entre el castell de Sant Esteve i la pineda d’en Gori

Aquesta actuació s'emmarca dins del projecte d'il·luminació dels elements patrimonials del municipi que s'està duent a terme en els darrers anys

El més llegit

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

El tram de camí de ronda comprès entre el Castell de Sant Esteve i la pineda d’en Gori ja disposa d’una vintena de balises que proporcionen una correcta il·luminació del traçat i el fan més segur i agradable durant les hores nocturnes.

L’Ajuntament de Palamós es va encarregar de realitzar aquesta renovació i millora del sistema de balises en aquest tram proper a la urbanització de Sant Esteve. Era un dels espais on el seu sistema d’il·luminació es trobava inoperatiu des de feia molt temps i requeria una actuació immediata.

Aquestes feines també han inclòs la ubicació d’un nou subquadre elèctric, proper al castell de Sant Esteve de Mar, que dota d’electricitat aquest element patrimonial amb l’objectiu degarantir la realització d’actes i possibilitar, en un futur, l’il·luminació exterior d’aquest espai emblemàtic. En total s’han destinat 11.700 euros i les tasques les ha realitzat una empresa especialitzada. Amb l’il·luminació d’aquest espai, el consistori vol començar a instal·lar la il·luminació exterior del castell de Sant Esteve de Mar.

L’il·luminació d’aquest tram forma part del projecte d’il·luminació dels elements patrimonials del municipi de Palamós i que s’està executant en els darrers anys. En aquest temps s’ha pogut dotar de més llum el pont Eiffel o l’escultura “Palamós paradís de la vela”. 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Arriba a Palafrugell la 8ª edició d'”Estima el teu mercat”

El mercat animaran a fer una compra responsable i sostenible, promocionant productes de proximitat
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -