Pablo Llarena marxant del restaurant enmig de les protestes

Des que aquest matí s’ha conegut la detenció d’un dels membres del CDR de Palafrugell, les xarxes socials han començat a bullir amb mostres de suport a en “Xarli”.

Els fets es remunten al dissabte passat quan, alertats a través de la xarxa, una vintena de persones es van aplegar al restaurant de Mont-ras on el jutge del Tribunal Suprem, Pablo Llarena, compartia sopar amb el polític Alberto Fernández Diaz. Acabat el sopar i en el moment que abandonaven el restaurant, van ser escridassats pel grup de persones on s’hi trobava el detingut d’avui.

Dos dies després es coneixia la notícia que els mossos d’esquadra havien obert una investigació dels fets i just aquest matí s’ha conegut de la detenció per part de la Policia Nacional, sense que hi hagi relació amb la investigació que porta a terme la policia catalana.

Des que s’han conegut els fets, diferents CDR de tot el país s’han solidaritzat amb el detingut i fins i tot, el CDR de la Verneda de Barcelona, ha convocat una concentració davant la comissaria on hi hauria el detingut.

 

 

Les mostres de suport a la xarxa es poden seguir a través de l’etiqueta #llibertatxarli i aquest vespre mateix hi ha convocada una concentració a Palafrugell.