14.4 C
Pals
Dilluns, 29 abril 2024
- Publicitat -

S’uneixen 6 restaurants de Barcelona i 2 de Palamós per potenciar la restauració sostenible

La Fundació Pioners of Our Time i la Fundació Restaurantes Sostenibles han signat un conveni amb l'objectiu de promoure la restauració i l'hostaleria sostenible, formant un ecosistema d'empreses conscients que busquen una transició cap a un futur més responsable.

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Aquest passat cap de setmana, s’ha celebrat a Barcelona la 7a cimera Nexus Europe, amb la participació de cent líders de la filantropia, la inversió d’impacte i la innovació social d’arreu d’Europa. Durant aquest esdeveniment, la Fundació Pioners of Our Time i la Fundació Restaurantes Sostenibles han signat un conveni amb l’objectiu de promoure la restauració i l’hostaleria sostenible, formant un ecosistema d’empreses conscients que busquen una transició cap a un futur més responsable.

Segons El Punt Avui, ja s’han sumat a aquesta iniciativa un total de 8 establiments, entre els quals es troben Casa Bonay, Les Filles, Cafè Floh i Liadissimo (Barcelona), Brugarol X i Brugarol Gòtic (Barcelona), Finca Bell-lloc (Palamós) i Hostal La Fosca (Palamós). Aquests establiments començaran a treballar per millorar la sostenibilitat dels seus negocis.

La Fundació Pioneers of Our Time té com a repte la creació d’un paisatge resilient a la conca hidrogràfica de La Muga (Alt Empordà) mitjançant la implementació de nous models d’economia regenerativa.

Stef Van Dongen, president de Pioneers of Our Time, destaca que l‘objectiu final és demostrar que la societat pot viure en harmonia amb la natura. També subratlla que l’acord de col·laboració és un pas endavant per abordar tots els àmbits i treballar col·lectivament per tenir una societat més compromesa amb la sostenibilitat.

A més, Sergio Gil, president de Restaurantes Sostenibles, considera que la posada en marxa d’aquest conveni és positiva per al futur de la restauració i l’hostaleria, ja que les dues entitats estan compromeses amb una societat més sostenible i col·laboraran per fomentar pràctiques que iniciïn el canvi en aquest sector.

Els restauradors interessats a unir-se a aquesta comunitat contribuiran amb una quota de 100€, que es destinarà íntegrament a la regeneració de la Vall de la Muga a l’Alt Empordà. Les dues entitats oferiran diversos serveis per ajudar-los a transformar els seus establiments, com ara assessorament, suport a través d’una xarxa creada entre les dues entitats i la difusió de pràctiques sostenibles, a més d’una formació personalitzada centrada en els 3 eixos de la sostenibilitat, entre altres.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Un hotel de Palafrugell i un altre de Torrent reconeguts amb les Claus Michelin

La Guia Michelin ha reconegut el Mas de Torrent Hotel & Spa de Torrent i Can Mascort Eco Hotel de Palafrugell amb dues i una Clau Michelin, respectivament.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -