8.2 C
Pals
Dilluns, 27 març 2023
- Publicitat -

Tal dia com avui – 20 octubre

Marc Clapés
Marc Clapéshttp://www.primerafila.cat
Sóc el programador musical de la ràdio i també m'encarrego de presentar la Fórmula Tarda i la Primera llista A part de tot això, sóc el responsable del portal musical PrimeraFila.cat
Temps de lectura: < 1 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Pemi Fortuny anuncia que es retira dels escenaris

Després de passar 20 anys amb Lax’n’Busto, l’any 2006 i en el concert de celebració que tenia lloc a la Mirona de Salt, Fortuny va anunciar que deixava Lax’n’Busto, per a realitzar projectes humanitaris.

L’excantant ha realitzat projectes com un estudi sobre el funcionament del govern de Costa Rica, la creació d’una ràdio a Sierra Leone o fent camps de futbol a Libèria.

El 2015 va tornar als escenaris per formar part de la Banda impossible, durant el Canet Rock, al costat de Lluís Gavaldà, Natxo Tarrés o Cris Juanico.

ETA anuncia que atura definitivament l’activitat armada

ETA es va fundar l’any 1959 i ha matat més de 800 persones, més de 300 de les quals van ser civils.
La banda terrorista va practicar segrestos i extorsions com a mètodes de finançament i amb finalitats de pressió política.

Finalment el dia 20 d’octubre de 2011 i després de la celebració 3 dies abans de la Conferència Internacional de Pau de Sant Sebastià, ETA va anunciar que aturava el cessament definitiu de la violència. El gener del mateix any havia anunciat un alto al foc permanent, general i verificable.

Neix Quimi Portet

Joaquim Portet Serdà va néixer fa 50 anys a Vic i és un músic i cantautor català, cofundador de El Último de la Fila, juntament amb Manolo Garcia. També va ser membre de grups com Los Rápidos o Los Burros.

El 1998 va anunciar la dissolució de El último de la fila, tres anys després de publicar l’últim treball, La rebelión de los hombres rana.

Des de llavors ha publicat 9 discs, sent Ós bipolar, la seva darrera referència musical.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Isidre Tenas és l’alcaldable a Palafrugell amb Som Gent de Poble

Tot i el canvi d'alcaldable, Som Gent del Poble ha assegurat que manté la seva identitat
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -