13.6 C
Pals
Dilluns, 28 novembre 2022
- Publicitat -

Temps insegur amb nuvolades i temperatura a ratlla

Albert Aparicio
Albert Aparicio
Graduat en Física i Màster en Meteorologia. Observador meteorològic de la XOM (meteocat) a Palafrugell.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Sembla que al temps de primavera li està costant imposar-se amb temperatura per sota els valors típics per aquesta època de l’any.

Matí de divendres de moment encara amb estones de sol, però també núvols: al llarg del dia anirà entrant una massa d’aire més freda a nivells mitjos i alts de la troposfera, que afavorirà el creixement de núvols deixant un estat de cel variable o mig ennuvolat.

El vent de component nord bufarà amb força feble i alguna ratxa moderada tan divendres com dissabte.

Pel cap de setmana, dissabte serà el dia de major inestabilitat: Tot i el sol del matí, a partir de migdia cel entre mig ennuvolat i força tapat, creixement de nuvolades, i possibilitat d’algun petit ruixat, més probable entre la tarda i vepre.  Pel que fa a la temperatura no és que hagi de fer molta fred, però sí que notarem desconfort tèrmic sobretot quan no llueixi el sol amb mínimes de 3 a 5ºC i màximes que com a molt arribaran als 14ºC dissabte.

Diumenge es començarà a retirar la massa d’aire freda i la setmana que ve la temperatura tendirà a pujar progressivament.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

“Baix Empordà Dona i Terra” posa en marxa 5 projectes d’emprenedores

En aquest projecte del Consell Comarcal del Baix Empordà hi ha participat 35 dones en els eixos de l'emprenedoria, la consolidació de negocis i el foment de l'ocupació, i forma part dels Projectes Singulars de Desenvolupament Econòmic Local, subvencionats per la Diputació de Girona.
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

Altres notícies

- Publicitat -