12 C
Dissabte, 20 abril 2024

Triomf vital del Costa Brava

Bon partit dels gironins, que reforça la moral del grup i permet mantenir encara esperances de salvació

L’equip blau-i-vermell aconsegueix una victòria molt important per a les seves aspiracions de permanència, davant d’un contrincant que ha oposat resistència al primer temps, i que a la segona part s’ha desinflat amb l’expulsió del seu central Edu Luna.

En els primers 45 minuts hi ha hagut equilibri de forces, i tots dos conjunts han tingut les seves opcions, però el marcador no s’ha bellugat. Al començament de la represa, el central del Castelló Edu Luna ha estat expulsat en veure la segona targeta groga per una dura entrada sobre Nuha. Això ha esperonat els locals, que han iniciat el setge contra la porteria de Varo. Als 69 minuts Nuha ha pogut connectar una bona rematada de cap al segon pal per establir el 1 a 0. El Castelló ha intentat reaccionar malgrat la inferioritat numèrica, però el Costa Brava s’ha defensat amb encert i ha esperat el moment oportú per sentenciar el partit mitjançant Pere Martínez en el temps afegit.

Els tres punts obtinguts pels homes d’Òscar Álvarez són una important injecció de moral per a un equip que, tot i tenir-ho encara molt complicat, intentarà lluitar per mantenir-se a la Primera Federació.

La Junta de Veïns de l’EMD ratifica els acords de la comissió bilateral amb l’Ajuntament per portar la gestió financera de l’anterior govern als...

La comissió Bilateral Ajuntament - EMD va decidir el passat 4 de març per unanimitat enviar les conclusions de...