28.7 C
Pals
Divendres, 27 maig 2022
- Publicitat -

La Llar Municipal de gent gran de Palamós, a punt de tenir local definitiu

Fins ara, la Llar de gent gran havia estat en un local de lloguer que fa poc havia experimentat un increment de preu. És per això que l'Ajuntament creu que comprar un local és millor opció

[rt_reading_time label="Temps de lectura:" postfix="minuts" postfix_singular="minut"]
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

La Llar Municipal de la gent gran de Palamós tindrà local propi i definitiu d’aquí a poc. El concurs públic que va obrir l’Ajuntament per a la compra d’un local està a punt d’acabar. Fins ara, la Llar de gent gran havia estat en un local de lloguer que fa poc havia experimentat un increment de preu. És per això que l’Ajuntament creu que comprar un local és millor opció.

Segons informa Ràdio Palamós, l’alcalde del municipi Lluís Puig ha confirmat que només s’ha presentat una oferta al concurs. A més, però, també hi ha l’opció de comprar el local en el què ara la Llar està de lloguer des del 2014, al carrer del President Macià.

El president de l’Associació Gent Gran de Palamós (entitat que gestiona la Llar Municipal), Francesc Magán, ha explicat a la ràdio municipal que comprar aquest local seria la millor opció. Assegura que “reuneix totes les condicions adients per acollir la gent gran”.

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Supermatí – 27 maig 2022

Escolta l'informatiu d'aquest divendres
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -