11.7 C
Pals
Dimarts, 30 novembre 2021
- Publicitat -

Un banc de la Bisbal ha estat condemnat per cobrar comissions injustificades

El jutjat de primera instància i instrucció número 2 de la Bisbal d’Empordà condemna a la entitat a retornar els imports percebuts indegudament a una empresa de la ciutat

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
spot_img

Segons informa el diari El Punt Avui, el jutjat de primera instància i instrucció número 2 de la Bisbal ha dictat una sentència en la que condemna l’antic Banc Popular, que actualment és el Banc de Santander, a retornar a una empresa de la Bisbal l’import corresponent a diferents comissions que segons la resolució judicial no obeeixen a cap despesa o servei prestat pel banc.

Es tracta de despeses per serveis no acceptats o sol·licitats en ferm pel client, com ara el cobrament de comissions per descobert, per reclamació de deute vençut, per posicions deutores o excés i les despeses per petició de desemborsament. La sentència, contra la qual es pot recórrer, implica el retorn de 33.887, 30 euros, segons els càlculs fets per la lletrada Anna Torroella, de Torroella Advocats que ha portat el cas.

Segons la opinió d’aquest gabinet jurídic recollida per El Punt Avui, certes comissions que cobren els bancs, ja sigui a persones físiques o a persones jurídiques, no tenen raó de ser i no obeeixen a cap despesa o servei prestat pel banc, i per tant, son reclamables. Els advocats conclouen que “no consta que el banc hagi tingut cap despesa motivada per la situació de descobert o per posicions deutores derivades dels productes bancaris concertats per la demandant ni que, com a conseqüència d’aquestes circumstàncies, hagi realitzat cap gestió o servei”.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Jordi Mias: “Hem recuperat dades del 2019, però encara falta recuperar alguns mercats”

Segons Jordi Mias Morell, president de la Costa Brava Verd Hotels, el sector hoteler ha experimentat una gran recuperació en les...
- Publicitat -spot_img

Altres notícies

- Publicitat -