14.2 C
Pals
Dissabte, 16 octubre 2021
- Publicitat -

Verges recollirà les escombraries porta a porta a partir de la setmana que ve

També entrarà en funcionament una nova mini deixalleria

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img

A partir del pròxim 8 d’octubre Verges canviarà el seu sistema d’escombraries: es passaran a recollir porta a porta cada dia de 20h a 22h excepte els dissabtes, a partir d’un pla de recollida setmanal que indicarà quins tipus de residus han de treure cada dia. D’altra banda, també entrarà en funcionament una mini deixalleria al camí de can Joan Miquel al costat del camp de futbol. En el cas de la deixalleria, hi haurà contenidors d’ús col·lectiu per poder fer servir en cas que per algun motiu justificat, no s’hagin pogut deixar les escombraries a la porta, i s’obrirà de 6h del matí a 23h. Al llarg d’aquesta setmana es repartiran targetes als veïns per poder entrar-hi, a més a més de bosses compostables per la separació dels residus.

L’alcalde de Verges, Ignasi Sabater, ha explicat els objectius d’aquest canvi.

Cada titular del rebut d’escombraries tindrà uns cubells propis que seran els que es treuran a la nit, i que portaran un xip identificatiu per saber de quin habitatge són i si recicla correctament. De fet, si algun dia es treuen els residus erronis, no es recolliran. Cada dia, però, es podrà treure una bossa vermella que també es facilitarà per llençar tèxtil sanitari (bolquers i compreses). El material es pot anar a buscar al pavelló Pepi Palomeras els dies següents:

  • Dimarts 2 d’octubre, de 8h a 20h
  • Dijous 4 d’octubre de 8h a 20h
  • Dissabte 6 d’octubre de 10h a 14h

El dissabte 6 d’octubre hi haurà una sessió de portes obertes a la deixalleria de 10 del matí a 2 del migdia, i el dijous 4 d’octubre a les 20h una xerrada per resoldre els dubtes que es puguin tenir i conscienciar de la importància de reciclar bé. De fet, l’alcalde ha fet una crida a la consciència i acció col·lectiva.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -