16.1 C
Pals
Divendres, 19 abril 2024
- Publicitat -

Puja la temperatura mínima i baixa la màxima amb vent de Garbí

Albert Aparicio
Albert Aparicio
Graduat en Física i Màster en Meteorologia. Observador meteorològic de la XOM (meteocat) a Palafrugell.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Successió de petites línies frontals fredes i càlides que fan variar la temperatura aquesta setmana. Si bé ahir teníem gelades al Baix Empordà amb temperatures de fins a 2 ºC sota zero, la temperatura mínima de la passada matinada ha estat força més alta i, ni avui ni demà es produiran  gelades amb valor mínims per sobre els 6/8 ºC. El responsable en part n’és el vent de component sud , sud-oest, un Garbí entre feble i moderat però que a la tarda pot superar els 60 km/h.

Per contra la temperatura màxima quedarà més baixa acotada als 14/15ºC ja que no farà tant de sol com ahir, al llarg d’aquest dimecres tindrem intervals de núvols que deixaran un estat de cel mig ennuvolat.

Demà es manté el flux d’aire de sud, sud-oest, però amb un ambient més assolellat i la temperatura màxima pujarà per sobre els 17 ºC.  I pel tram final de setmana divendres seria el dia de major inestabilitat amb un cel més tapat, descens de la temperatura i algunes precipitacions.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

La Fundació Josep Pla inaugura la nova exposició permanent aquest dissabte

La nova exposició permanent de la Fundació Josep Pla renova completament el format i incorpora nous continguts per oferir un retrat actualitzat, precís i aprofundit de la figura i l'obra de Josep Pla.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -