20.8 C
Pals
Dilluns, 29 maig 2023
- Publicitat -

Ametller Origen inaugura botiga a Palafrugell i anuncia una nova obertura a Sant Feliu

Amb aquesta obertura, a Catalunya hi ha 129 botigues d'Ametller Origen, i al Baix Empordà n'hi ha tres

Temps de lectura: < 1 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Ametller Origen ja ha obert les portes de la seva nova botiga a Palafrugell, a la zona del Costa Brava Bulevard. Aquesta acció forma part del pla d’expansió de la marca per la comarca del Baix Empordà. Amb aquesta obertura, a Catalunya ja hi ha 129 botigues, i al Baix Empordà n’hi ha tres.

L’empresa es basa en un model que integra la producció agrícola l’elaboració i la comercialització de productes. El conseller delegat i cofundador d’Ametller Origen, Josep Ametller, explica que els productors poden oferir més productes i més varietat durant l’època estival. Durant aquesta època, explica el director general, els comerços d’Ametller Origen de Barcelona quedaven deserts. Per això, van decidir fer el pas cap al Baix Empordà.

Però els clients no només venen de Barcelona, sinó que la marca ha intentat fer-se un lloc entre els consumidors del Baix Empordà. Una manera de fer-ho és associar-se amb empreses del territori com Casa Moner, Arnall o Disfred, empreses que també estan en la botiga de Palafrugell. Josep Ametller explica que un dels factors que els diferencia és la qualitat del producte.

Però la cadena no s’atura, perquè pròximament obriran una nova botiga a Sant Feliu de Guíxols. Concretament, s’instal·laran en l’antic local del Lidl. La intenció, tal com explica Josep Ametller, és inaugurar aquesta nova botiga abans que acabi el mes de juliol.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Bona resposta a la donació de sang al CAP de Palamós

La recollida de sang que es va dur a terme dissabte passat al Centre d'Atenció Primària de Palamós va...
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -