21.3 C
Pals
Dimecres, 16 juny 2021
- Publicitat -

BoTiC: gastronomia creativa, però tradicional

El més llegit

Dani Cortés Moréshttps://www.linkedin.com/in/danicortesmores/
Coordinador de Ràdio Capital de l'Empordà
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

El BoTiC és un restaurant de Corçà. Va rebre una estrella Michelin l’any 2010. Tant el seu xef, l’Albert Sastregener com la Cristina Torrent, sommelier, ofereixen des del 2007 una proposta gastronòmica que defineixen com d’autor i creativa, a la vegada que compromesa amb l’essència de la cuina tradicional catalana. Això és el que explica Sastregener.

El BoTiC té una carta on es reconeixen influències vitals dels dos xefs del restaurant.

Sastregener creu que a l’ofici de l’hosteleria, el sacrifici, la dedicació, la passió i el sentiment sempre hi són presents.

Al gener del 2017, el BoTiC va estrenar un nou establiment més modern des d’on intenten emocionar cada dia els seus comensals.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

Últimes notícies

Dos detinguts més per la plantació de marihuana desmantellada a Palamós el passat octubre

Són un home i una dona de 53 i 48 anys veïns del municipi, que tindrien cura de la droga valorada en 400.000 euros
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -