15.5 C
Pals
Divendres, 26 abril 2024
- Publicitat -

BoTiC: gastronomia creativa, però tradicional

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

El BoTiC és un restaurant de Corçà. Va rebre una estrella Michelin l’any 2010. Tant el seu xef, l’Albert Sastregener com la Cristina Torrent, sommelier, ofereixen des del 2007 una proposta gastronòmica que defineixen com d’autor i creativa, a la vegada que compromesa amb l’essència de la cuina tradicional catalana. Això és el que explica Sastregener.

El BoTiC té una carta on es reconeixen influències vitals dels dos xefs del restaurant.

Sastregener creu que a l’ofici de l’hosteleria, el sacrifici, la dedicació, la passió i el sentiment sempre hi són presents.

Al gener del 2017, el BoTiC va estrenar un nou establiment més modern des d’on intenten emocionar cada dia els seus comensals.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Puja l’atur al 12,7% a la demarcació i suma 14.400 aturats més a tot Girona

La demarcació de Girona ha tancat el primer trimestre del 2024 amb una taxa d'atur del 12,47%, sumant 14.400 desocupats més. Segons l'Enquesta de Població Activa (EPA), el sector terciari ha patit una forta caiguda, perdent 10.800 llocs de treball. Malgrat un lleuger creixement en la indústria, construcció i agricultura, aquests no han pogut compensar la pèrdua d'ocupació en serveis
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -