21.8 C
Pals
Dijous, 13 juny 2024
- Publicitat -

Calonge-Sant Antoni aposta per tenir un CAP que substitueixi els dos consultoris

David Parreño Mont
David Parreño Mont
Productor i redactor de Ràdio Capital de l’Empordà.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

El projecte perquè Calonge – Sant Antoni disposi d’un Centre d’Atenció Primària (CAP) per tot el municipi comença a prendre forma. Tot i trobar-se en una fase molt inicial, el Consorci Assistencial del Baix Empordà ha elaborat un primer informe de les necessitats sanitàries del municipi, que recull i valora la proposta de construcció d’un Centre d’Atenció Primària al municipi.

Aquest informe conclou que Calonge – Sant Antoni necessita un centre de salut nou i que un equipament unificat, que doni servei tant a Calonge com a Sant Antoni, és l’opció que permetria optimitzar millor els recursos tant físics com humans i permetria disposar de més espai. La primera avaluació planteja situar aquest nou centre sanitari a l’Avinguda de la Unió, un punt que permetria l’accés tant dels veïns de Calonge, com de Sant Antoni i de les urbanitzacions. La parcel·la escollida disposaria d’aparcament.

Davant d’aquest document, el consistori prioritzarà el futur CAP, i arraconarà les millores en els consultoris actuals, com la construcció d’un ascensor en el centre mèdic de Calonge. L’alcalde Jordi Soler recorda que l’Ajuntament fa temps que havia previst aquesta opció, ja que estava contemplada en el nou Pla General. Ara bé, el projecte encara no està pressupostat per la Generalitat. El gerent del CatSalut a les comarques gironines, Miquel Carreras, ha explicat que hauran d’estudiar l’encaix d’aquest projecte dins la planificació de recursos sanitaris, ja que hi ha altres centres que són “més prioritaris”.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

L’infortuni d’una ensopegada priva Mechaal de les medalles

L'atleta palamosí, que arribava a la final dels 1500 metres amb tota l'ambició de quedar entre els tres primers, va protagonitzar una remuntada en cursa que malauradament no va obtenir premi
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -